Британките масово изневеряват след карантината

Британките масово изневеряват след карантината
8 Октомври 2020

Сайтът за извънбрачни връзки “Gleeden” установи, че 38% от британските жени са изневерили с колега, веднага след завръщането си в офиса при разхлабването на карантината. Порталът е специализиран за европейски дами-кръшкачки и наброява 7 млн. членове, 250 000 от които са от Великобритания.

Когато били запитани как оправдават своето фриволно поведение, 39% от британките доверили, че искали да се уверят колко атрактивни са и за други мъже освен партньора им. Една четвърт от отговорилите обяснили изневярата си с желанието да се почувстват отново желани.

Над 60% от жените от сайта си признали, че по време на карантината са преживели емоционални и брачни разочарования. Много от новооткрилите радостта от извънбрачния секс британки пък се позовали на желанието да се освободят от натрупания стрес. 78% от изневерилите признали, че действията им не били планирани, за разлика от другите 22%, които старателно подготвили нещата в офиса.

59% от анкетираните прелюбодейки били готови за повторно сексуално приключение с колега, докато 41% решили да спрат дотук.

Прочетете още