Бритни Спиърс, новите й голи снимки и обяснението защо ни ги показва

Бритни Спиърс, новите й голи снимки и обяснението защо ни ги показва
Снимка: J. Danielle Heffron
11 Януари 2022

Принцесата на поп музиката Бритни Спиърс реши да отбележи своята независимост от попечителството на своя баща, контролирал всеки един аспект от битието ѝ в продължение на 14 дълги години, с изключително дръзки кадри, появили се в сайтовете на редица чуждестранни издания.

На селфитата, заснети с телефона ѝ в едно от огледалата на нейния дом, които певицата сподели със своите последователи в Инстаграм, тя позира напълно гола, носейки единствено бели чорапи с дължина до средата на бедрата ѝ, както и дантелен чокър на шията. Въпреки дързостта си обаче, изпълнителката на "Toxic" все пак е появила известно благоприличие, прикривайки съществените части на тялото си. Така например тя е покрила гърдите си с ръка, а върху слабините си впоследствие е поставила емотикон сърце, най-вероятно за да няма повод администраторите на платформата да премахнат снимките ѝ.

"Енергията на свободна жена никога не се е усещала по-добре", пише тя.

И макар коментарите под поста ѝ да са забранени, няма съмнение, че мъжката част от нейните почитатели със сигурност са ги оценили по достойнство, въпреки че нямаха право да споделят какво наистина мислят за откровените кадри.

В крайна сметка обаче снимките бяха премахнати от профила на звездата, но не става ясно дали тя сама ги е изтрила или от платформата са решили, че наистина са твърде дръзки за нея. Само ден по-рано блондинката сподели в социалните мрежи, че се е насладила на своята първа чаша червено вино от 13 години насам. Тя описа преживяването като удивително, изтъквайки, че в онзи момент е разбрала точно какво е пропуснала през времето, прекарано под строгия надзор на своя родител.

"Наскоро с годеника ми вечеряхме в много приятен ресторант в Лос Анджелис. Нямах каквито и да било очаквания, защото отдавна не бях излизала навън, но мястото се оказа абсолютно красиво. Там се почувствах по-секси, отколкото когато и да било през целия си живот. Отпих от чашата си и погледнах към звездите, мислейки си колко много съм пропуснала", гласи посланието ѝ към кратък видео клип от ресторанта.

Прочетете още