Дони и Момчил отново заедно за SPICE Music Festival 2021

Дони и Момчил отново заедно за SPICE Music Festival 2021
9 Ноември 2020

Дони и Момчил са първите български изпълнители, прозвучали в MTV. Песента им “Уморени крила” се качи на висока позиция в холандския Билборд, а английското списание “Q” ги подреди между най-големите групи на света за 1997 г заедно с U2 и Oasis.

Повече от 20 г. след последният съвместен концерт на шеметната им кариера, Дони и Момчил отново ще се качат на една сцена, в съвместна изява с останалите музиканти от “Фондацията” под надслов: “Фондацията представя Дони и Момчил”.

Ще ги видим само на SPICE Music Festival 2021, само на 6 август, 2021 г.

SPICE Music Festival е най-големият музикален фестивал на българското Черноморие и през 2021 ще се проведе на 6, 7 и 8 август 2021 на Пристанище Бургас.

Участие в предстоящото издание на фестивала вече са потвърдили и Maxi Jazz - основателя и неповторим глас на култовите FAITHLESS, STEREO MC's, BOMFUNK MC`s, „лошото момче“ на американския рап COOLIO, C-BLOCK, MASTERBOY, NANA и VENGABOYS!

Но това не е всичко – програмата тепърва ще бъде допълвана!

Все още промо билети се продават на цена от 89 лв. за трите дни, а след изчерпване на количествата цената ще бъде променена. Тридневен билет за SPICE Music Festival 2021 можете да купите онлайн от EPAYGO и в мрежата на EasyPay в цялата страна

Запазете отсега 6, 7 и 8 август 2021 за SPICE Music Festival, защото и през следващото лято това ще е едно от най-големите музикални събития в Европа!

SPICE Music Festival се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД и Fest Team с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY – станция номер 1 за музика от 90-те!

Прочетете още