Дженифър Лопес на модното шоу на Dolce&Gabbana във Венеция

Дженифър Лопес на модното шоу на Dolce&Gabbana във Венеция
Снимка: celebrityabc
1 Септември 2021

Доменико Долче и Стефано Габана организираха няколкодневно модно ревю във Венеция. Дизайнерското дуо покани клиенти и звезди от цял ​​свят, за да  представи новата си колекция висша мода, бижута, часовници и интериор.

Сред гостите бе изящната Мария Бакалова в розова кукленска рокля и прибрана руса коса - много приятна и много нежна, но синьора Дженифър Лопес е тази, която закова вниманието на всички, защото е много, ама много Dolce жена.

Джей Ло е толкова ефектна, обсипана с бижутата от новата колекция на италианците, толкова тържествена и уверена, че буквално спира дъха. Облечена във флорално творение и обсипана с бижута от Dolce&Gabbana, тя е дивата на лукса, женствеността, самочувствието.
За протокола, дългата роба в кралски стил е от колекция Есен/Зима 2019 на италианската модна къща.

Любопитни очи забелязаха, че наметалото на Джей Ло все още има етикет от вътрешната страна и съответно веднага дрехата и фактът на нейното обличане бяха отесени в графата "евтин рекламен трик". Ние смятаме, че не става въпрос за етикет с цената, а такъв, който улеснява координацията на екипа на Lopez с марката. Все пак, обичайна практика е марките да заемат дрехи на звездите, които трябва да им бъдат върнати след определено събитие. Така че, рекламен трик има, но той със сигерност не е евтин. Дженифър е вероятно най-голямата звезда в света в момента, да я имаш на събитието си, обсипана в твои творения, е висш италиански пилотаж. 

 

Прочетете още