E-Rotic и C-Block се присъединяват към звездите на Обичам 90-те

e-rotic-c-block-i-love-the-90s
7 Април 2015

Евроденс звездите от E-Rotic и C-Block се присъединяват към програмата на петото издание на "Обичам 90-те". Те ще заместят холандците The Vengaboys, които поради непредвиден ангажимент няма да успеят да присъстват на събитието на 9-ти май в Зимен дворец на спорта, София.

Закупилите билет специално, за да чуят и видят The Vengaboys, могат да върнат своя билет в офиса на Eventim до 5 работни дни (15.04) и парите ще им бъдат възстановени. 

Поради огромния интерес и многобройните запитвания от страна на феновете, C-Block ще се качат отново на родна сцена, за да изпеят любимите ни хитове от 90-те. За E-Rotic обаче това ще е първото гостуване в България. На сцената на грандиозното парти, след месец ще видим още Haddaway, Corona, Alexia, DJ Ради и Marti G

E-Rotic е швейцарско-немска евроденс група, създадена през 1994 г. от вокалистката Лиан Лей и рап-певеца Раз-Ма-Таз (Ричард Майкъл Смит). Характерни за тяхното творчество са предизвикателните и скандални текстове на сексуална тематика, които те най-често изпълняват в оскъдно облекло. Сред популярните хитове на E-Rotic са песните „Fred Come to Bed“, „Sex on The Phone“ , „Willy, use a Billy “ и „Help me, Dr. Dick”.

C-Block, които бяха част от третото издане на "Обичам 90-те", са немска хип-хоп и евроденс група, създадена от музикалните продуценти Йорг Вагнер, Улрих Бухман и Франки Милър през 1995 г. Дебютният сингъл на групата е "Shake Dat Azz", но истинска популярност сдобиват с песента "So Strung Out", която достига топ 10 в много европейски класации и топ 5 на Viva Top 100. Други парчета на C-Block, които се превръщат в любими на публиката, са хитовете „Keep Movin“, “Everything ́s Good”, „The Future Is So Bright“, "Time Is Tickin' Away" и „Broken Wings“.

Билети за концерта могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg и от партньорските каси. Цените са както следва: единичен билет за правостоящи – 40 лв. и групов за трима - 105 лв. Единичен билет за седящи е 50 лв., групов за трима 120 лв. Единичен за Golden Circle - 60 лв., а групов за трима - 150 лв.
 

nbsp;

 

Прочетете още