Ед Шийрън може да загуби 1 милион паунда

Ед Шийрън може да загуби 1 милион паунда
Снимка: Eva Rinaldi
20 Ноември 2020

Певецът Ед Шийрън може да загуби 1 милион паунда от своята фермерска къща, след като ѝ е направил ремонт за 3 милиона. Изпълнителят живее в луксозния имот  в Съфолк със съпругата си Чери Сиборн и момиченцето им Лира Антарктида Сиборн Шийрън.

Първоначалната цена, на която Ед Шийрън купил къщата е 895 000 паунда, но той е похарчил още около 3 милиона паунда, за да направи всички реновации, които желае по нея, пише "Дейли Мирър". Като в това число към имота има пъб, стая за молитви, къща построена на дърво и езеро, което се намира сред дивата природа.

Според експерта на недвижими имоти – Пол Гибенс, Ед Шийрън може да загуби 1 милион паунда. Той смята, че всички тези реновации, които са направени изцяло по вкуса на поп-певеца, може да окажат „негативно влияние върху продажната цена”.

Всъщност, поддръжката на толкова голям и луксозен имот може да повлияе при бъдеща продажба и следващите купувачи да се откажат от закупуването му, именно заради всички допълнителни екстри, които притежава и допълнително го оскъпява.

Прочетете още