Годината на Плъха - година на ново начало

Годината на Плъха - година на ново начало
Снимка: leo gonzales
9 Януари 2020

2020-та ще ни донесе творческа енергия. Годината на Металния Плъх ще бъде година на ново начало! Нови възможности, любов и пари. 

Плъхът е първият знак от цикъла на 12-те животни на китайския зодиак и поради тази причина този период се счита за година на ново начало и обновяване.

Годината на Металния Плъх ще бъде силна, просперираща и щастлива за всички зодиакални знаци. Всеки ще покаже решителност по отношение на своите цели, стремежи и дори своите хобита. Това е страхотна година за нови идеи, нова работа и развитие.

Тези, които планират да купят недвижими имоти, да започнат бизнес или да инвестират пари в дългосрочен проект, имат големи шансове да бъдат удовлетворени в бъдеще. Но внимавайте! Този тип инициативи ще бъдат успешни, само ако бъдат внимателно планирани.

Годината на Плъха ще ни донесе творческа енергия - енергия, която може да се прояви чрез изпълнение на много неща, които желаете в живота си. Ще имате сигурността, че всичко е възможно, че сте създателят на собствения си живот и че имате силата да бъдете този, който искате да бъдете.

След 2019 година - пълна с непредвидими ситуации в любовните въпроси, 2020г. ще бъде по-спокойна. Така вашият любовен живот навлиза в хармоничен път, а комуникацията ще бъде основна движеща сила за добрите ви интимни взаимоотношения. От друга страна, втората част на 2020г. идва с изключително недоверие, което може да ви завладее - къде с причина, къде заради проблеми, които съществуват само във вашата глава. Ето защо в този период трябва да не бързате със заключенията, за да продължите хармонията от началото на годината. 

В годината на Металния плъх, освен в моментите, когато изтощението ще се проявява, всички зодиакални знаци ще се радват на добро здраве. Освен това втората част на 2020 г. идва с много енергия, така че психическото и физическото ви състояние ще стават все по-добри и по-добри. През 2020 г. практикуването на спорт ще е най-доброто лекарство и трябва да се предписва на всеки от нас за подобряване на здравето, за дълголетие и за общо благополучие.

Щастливи и късметлийски дни и символи през годината на Плъха:

Числа: 5, 7, 9

Цветове: бяло, жълто, синьо, зелено, сиво и черно

Късметлийски дни: 4-ти, 8-ми, 13-ти, 22-ри ден от всеки месец от китайския календар.

Мъжът, роден в годината на Плъха, ще бъде задоволен и ще притежава богатство. Ако е роден през есента, ще е много добродушен и сговорчив. Трудно ще се справя с болестите.

Жената, родена в годината на Плъха, е сдържана, внимателна и чувствителна, нежна към близките си. Обича да се занимава с креативни занаяти (плетиво, бродерия). Предначертано й е стремително бъдеще, ако не бъде възпрепятствана от внезапна болест. По отношение на здравето гърлото ѝ е слабо място. Родените през пролетта и лятото имат по-успешен живот от родените през есента и зимата.

Критични години за представителите на този знак са 15, 37, 61 и 73-тата от живота им.

Плъхът има пряка несъвместимост с коня, скрита несъвместимост (проявява се след няколкомесечно запознанство) със заека и потенциална несъвместимост (проявява се след няколко години съвместен живот) с бика.


Източник: nova.bg/news

 

Прочетете още