Jason Derulo издаде „Slow Low“

Jason Derulo издаде „Slow Low“
Снимка: Melissa Rose
12 Юни 2023

Мултиплатинената суперзвезда Jason Derulo сподели най-новия си летен сингъл – “Slow Low”. Промяната на темпото в „Slow Low“ е невиждано досега творческо решение, което със сигурност ще привлече вниманието на всички. А Jason Derulo е известен със способността си да задава модни тенденции и да бъде новатор.

“Slow Low” е най-новото парче от поредица забележителни сингли на Derulo, която включва “When Love Sucks (feat. Dido)”. Горещото парче е интерполация на хит сингъла на Dido от 1999 г. – „Thank You“, влязъл в топ 3, който присъстваше като семпъл в класиката на Eminem – „Stan“.

Други скорошни издания включват „Glad U Came“. Динамичният трак е събрал над 4 милиона стриймвания в цял свят и е придружен от официално лирик-видео, налично за стриймване в YouTube.

През зимата излезе зареждащата колаборация на Jason Derulo и David Guetta – „Saturday/Sunday“. Идеална демонстрация на характерния подход на двамата изпълнители към готовите за клубове поп химни, неустоимо енергичната песен е придружена от официално денс видео, налично за стрийминг в изключително популярния YouTube канал на Derulo.

Прочетете още