Радио ENERGY на живо от Национални дни на кариерата! 6 април, Гранд хотел Милениум

Радио ENERGY на живо от Национални дни на кариерата! 6 април, Гранд хотел Милениум
28 Март 2024

Най-мащабният кариерен форум в страната се завръща и предлага възможности за нова работа и стаж в усложнената ситуация на пазара на труда

За 23-а поредна година Национални дни на кариерата ще представи водещи работодатели, отворените им позиции и кариерни възможности. Шест академични града - София, Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе и Габрово ще съберат над 100 компании от различни сектори. Вече над 90 фирми заявиха участие за едно или повече събития от серията.

С все по-голяма сила се усеща, че компаниите на пазара на труда действат с повече предпазливост. Част от работодателите в страната ще продължат да се сблъскват с трудности при търсенето на професионалисти и ще бъдат все по-внимателни при привличането на нови служители. Въпреки времената на труден и непредсказуем пазар на труда има компании, които усилено наемат и разширяват екипите си. Това е основната причина младите хора да не пропускат шанса си да се срещнат с тях на живо. Работодателите, които се отличават дори и във времена на криза, ще посрещнат бъдещите си служители на Национални дни на кариерата 2024.

Национални дни на кариерата 2024 стартира в София на 6 април, събота, в Гранд Хотел „Милениум“.

Изключително щастливи сме да обявим и партньорството с радио ENERGY, които ще гостуват на Национални дни на кариерата 2024 с излъчване на живо от Гранд Хотел „Милениум“. Кариерният форум ще сподели емоциите от събитието със слушателите в ефира по време на специално предаване, а от екипа на радиото ще се погрижат за доброто настроение и музикално оформление в деня. Освен музика от 10:30 до 13:30 ще се излъчват на живо и интервюта, и разговори с посетители и изложители.

Кога и къде ще се проведат Национални дни на кариерата?

  • София – 6 април - Гранд Хотел „Милениум“ София, Конферентни зали на ет. 2
  • Велико Търново – 9 април - Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус
  • Габрово – 11 април - Технически университет
  • Пловдив – 13 април - Пловдивски Панаир, Конгресен Център
  • Варна – 13 април – Хотел-галерия „Графит“
  • Русе – 16 април - Русенски университет „Ангел Кънчев“

За първи път тази година входът за изложението е със задължителна регистрация, благодарение на  платформата за дигитален обмен на данни, ScanFactor. Чрез нея посетителите могат директно да споделят своето CV с работодателите в деня на събитието в своя град – максимално лесно и удобно.

За да се присъединят към посетителите, които вече заявиха своето желание да присъстват на Национални дни на кариерата, е необходимо да се направи бърза и безплатна регистрация тук.

Събитието се организира от JobTiger. Златен спонсор на събитието е ABA – Work in Austria.

Партньори на Национални дни на кариерата са Асоциация на индустриалния капитал в България, Тракия Икономическа Зона, Технически университет – Габрово, Русенски университет „Ангел Кънчев“,  Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий” , JobTiger.tv, HRIndustry.bg.

С подкрепата на AIBEST, Baristo, Аз мога тук и сега, ISIC България, 9 Academy, сп. Мениджър, b2b Media, lider.bg,  pixelmedia, uchi.bg, Кариери, Международна награда на херцога на Единбург, Eventiplier, Kaldata, AIESEC, Advent Group, HR manager, MyJob, сп. BGlobal, Legion Run, Gustomedia, Innovation Starter, Innovation Explorer, Invest in Bulgaria, Aspasia, Borsa.bg, Инженер.бг, EnterEvent.

Прочетете още