Как си тръгват зодиите, когато ги пратят по дяволите

Как си тръгват зодиите, когато ги пратят по дяволите
Снимка: Taymaz Valley
12 Януари 2022

Овен
Овенът тръгва да върви по дяволите като истински овен - мълчешком и злобно, с решително изправени рамене.

Телец
Телецът ужасен ще попита: "Тоест как така по дяволите?" И ще тръгне да се оплаква на всички, че са го патили...  да, да, по дяволите! Представятели ли си, а? Но в крайна сметка ще тръгне, тъжно поклащайки глава и мърморейки си под носа обидни думи.

Близнаци
Близнаците не отиват по дяволите. Това не се случва и край! Те остават и гледат този, който ги е пратил, с укор в погледа. В крайна сметка този, който ги е пратил по дяволите, заминава сам.

Рак
Ракът ще се разстрои и ще се постарае да си изясни действително ли него са изпратили и тъкмо по дяволите ли? А може би все пак...? А-а-а да разбирам. А може би не трябва? Но както и Телецът, в края на краищата тръгва, но гордо.

Лъв
Лъвът тръгва и заминава по дяволите. Пратен ли е? Пратен е. Значи трябва да изпълни важно поръчание. А когато стигне, обезателно ще пусне рапорт за това, как е изпълнено поръчението.

Дева
Девата ще се разплаче. После ще продължи да плаче. След това ще си поплаче още. След това тя нерешително ще се придвижи в указаната посока, спирайки по пътя, за да си поплаче. Ще стигне. Не толкова бързо, но обезателно ще стигне.

Везни
Везните ще изпратят по дяволите изпращащия ги и ще се спрат, за да го погледат с интерес. Ако изпратеният не иска да тръгне сам, Везната ще го убеди да заминат заедно, защото заедно е по- весело.

Скорпион
Скорпионът даже няма да забележи, че са го изпратили по дяволите. Неговите жизнени интереси са напълно различни и вашите дребни боричкания въобще не го засягат.

Стрелец
Стрелецът ще се отдалечава много дълго, оглеждайки се и спирайки се по пътя замислено. И даже когато замине, периодически ще се връща обратно, за да попита може ли вече да се връща. Какво? Не може? Добре де, вече и да попита ли не може...?

Козирог
Козирогът ще замине по дяволите бързо и  решително, без да се обръща и без да отлага. Но после- о-о-о, после той обезателно ще си отмъсти- бъдете сигурни. Козирогът е такъв!

Водолей
Водолеят заминава по дяволите жизнерадостно, напявайки по пътя и без да се оглежда. По дяволите като по дяволите! Какво пък толкова!

Риби
Рибите просто тръгват. Свиват рамене, ако имат, и заминават. Представяш ли: си- по дяволите?! Но има и по- лошо! Все пак не е на разстрел.

Прочетете още