Какво се случи с изпълнителите на Macarena

Какво се случи с изпълнителите на Macarena
Снимка: Quinn Dombrowski
11 Февруари 2020

Песента е хит от 1995 г. и продължава да бъде една от най-разпознаваемите в света. Лос Дел Рио e испански дует, съставен от музикантите Антонио Ромеро Монхе и Рафаел Руиз. Много години Лос Дел Рио са известни с участия на частни партита в Марбела. През лятото на 1995 дуетът постига най-големия си успех, пускайки мулти-платинения летен хит "Макарена", който се продава в над 4 милиона копия в САЩ. Хитът става известен и в много други държави, като се продава изключително добре в Австралия. Танцът пък се превърна в тяхната запазена марка.

Изпълнителите на песента са все още близки и работят заедно. Последният им студиен албум е от 2012 г. Нещо повече - те все още изнасят различни представления и са активни музиканти. Хитът им "Макарена" обаче продължава да бъде в съзнанието на милиони хора. Рапърт Tyga представи парчето в нов вариант съвсем наскоро. Ремиксът не само предлага свеж поглед към песента, но в нея участват и самите изпълнители от Лос Дел Рио.

Макар тази песен да остава най-известната им, това не ги спира да използват различни творчески платформи, за да продължават своята артистична дейност. Преди няколко години Андре Рийо покани Лос Дел Рио на свой голям концерт в Маастрихт, където настроението на публиката се покачи мигновено още с първите секунди, в които познатата музика започна.

Насладете се на невероятната енергия и настроение от този момент тук:

В наши дни Лос Дел Рио продължават да са активни, включително и в своите официални профили в социалните мрежи, където споделят най-различни събития, свързани с бъдещите им изяви на сцена.

Прочетете още