Ким Катрал: Любимата ми дума е "НЕ"

Ким Катрал: Любимата ми дума е
Снимка: PRess Serbia
9 Май 2022

Актрисата Ким Катрал от "Сексът и градът" има своя любима дума. Тя е „не“. 

„Не искам да бъда в ситуация, в която не се забавлявам, дори да е само за час", каза Катрал по време на "Power of Women" на Variety.

Единият от случаите, в които Катрал е казала "не", е било именно когато била помолена да участва в продължението на хитовия сериал "Сексът и градът". След заснемането на филма "Сексът и градът 2", Катрал си казала просто: "Приключих". 

Тя спомена и други примери за казване на „не“, включително: „Не, тази заплата е неприемлива.“ и „Не, нямаме среща в твоята хотелска стая.“

В продължение на шест сезона и два филма Ким Катрал играеше ролята на иконата Саманта Джоунс в „Сексът и градът“. Катрал реши да напусне поредицата след втория филм. През 2017г. тя отказа сценария за третия филм. Съобщава се, че в него синът на Миранда - Брейди - е щял да изпраща голи снимки на Саманта.

Ким Катрал споменава, че е разбрала за новия сериал "И просто ей така..." - продължението на "Сексът и градът" в края на 2020 г., когато е прочела за него в новините. От премиерата на „И просто така…“ насам Катрал не е говорила публично за „Сексът и градът“, дори за да отговори на слуховете, че може да се завърне като Саманта. 

Прочетете още