Международен екип готви сензационно шоу на 17 юли в Пловдив!

Международен екип готви сензационно шоу на 17 юли в Пловдив!
5 Юли 2021

Очаквайте емоционални изпълнения от P.I.F и БГ Вдъхновителите – Тоника СВ и Стефан Диомов!

Годишните Музикални Награди на БГ Радио и тази година са едно от най–дългоочакваните и уважавани събития на българската музикална сцена. Церемонията ще се проведе на 17 юли в зала Колодрум, Пловдив.

Над церемонията ще работи и международен екип, оглавен от Марвин Дайтман – продуцент и креативен директор. Той е творческият двигател, който стои зад някои от най- пищните и зрелищни церемонии на песенния конкурс Евровизя през последните години. Част от неговия екип са и Рафаел Демонти - светлинен дизайнер  и Джулиян Гутиерез - многокамерен режисьор. Сцената, мултимедията и осветлението ще бъдат реализирани от Joker Media.  

Като водещ на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021 се завръща Део, който ще бъде домакин на церемонията за шести път, а негова партньорка ще бъде Поли Генова.

По традиция на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио ще изгреят едни от любимите български изпълнители. Дони и Момчил ще открият с ударно шоу, като към тях ще се включат и още български звезди .

Най-новите си песни ще представят Mиро, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, 4Magic, Pavell & Venci Venc’, DARA, Михаела Маринова, Графа, WOSH MC, FEEL, Михаела Филева, Любо Киров, Victoria и СкандаУ.

P.I.F. ще направят едно много специално изпълнение, което обещава да бъде един от най-емоционалните моменти в звездната вечер. 

Носителите на наградата БГ Вдъхновение на името на Ана Мария Тонкова, която е символ на изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика - Тоника СВ и Стефан Диомов ще представят също едно много специално изпълнени с някой от най- емблематичните и обичани песни.

Слушателското гласуване на сайта на медията - www.bgradio.bg, което определя победителите в 10-те категории на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021 ще приключи на 16 юли! Остават броени дни за да подкрепите вашите фаворити!

Билети за Годишните музикални награди на БГ Радио 2021 може на закупите в мрежата на Eventim

Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021 се реализират с подкрепата на Община Пловдив като част от Културния календар на града за 2021 година, както и с подкрепата на Vivacom, EasyCredit и NESCAFÉ® Dolce Gusto.

Прочетете още