Младата майка Кейти Пери планира да напусне Америка

Младата майка Кейти Пери планира да напусне Америка
Снимка: machechyp
11 Септември 2020

Източник, близък до звездната двойка Кейти Пери и Орландо Блум, обяви пред сп. „ОК!”, че без значение какво ще се случи на изборите през ноември, двамата се местят в Англия.

Кейт и Орландо са решили, че искат дъщеря им да расте във Великобритания.

Кейти и Орландо обявиха раждането на Дейзи Дав Блум на 27 август 2020 г., в изявление до УНИЦЕФ. Двамата са посланици на добра воля на организацията.

„Общностите по света все още изпитват недостиг на здравни работници и на всеки единадесет секунди бременна жена или новородено умира, най-вече от предотвратими причини. Като посланици на добра воля на УНИЦЕФ ние знаем, че УНИЦЕФ е там, на място, правейки всичко необходимо, за да се гарантира, че всяка бременна жена има достъп до качествено здравно обслужване. В чест на дъщеря ни, създадохме страница за дарения, за да отпразнуваме пристигането на Дейзи Дав. Подкрепяйки УНИЦЕФ, вие подкрепяте безопасното начало на живота и по-здравословен свят за всяко дете“, се казва в писмото на щастливите родители.

Според близки до двойката Орландо първоначално искал да кръсти дъщеря си Фиона, но Кейти се преборила за предпочитаното от нея име Дейзи.

Прочетете още