Модно шоу за кучета, популярни личности, екзотични животни и много забавления на Sofia Zoo Expo!

Модно шоу за кучета, популярни личности, екзотични животни и много забавления на Sofia Zoo Expo!
20 Ноември 2023

От 24 до 26 ноември 2023 в София ще се проведе най-мащабното зоо изложение в страната – любители и собственици на всякакви домашни животни ще се срещнат на едно място.

Освен да откриете всичко за домашния си любимец или да се запознаете с нови и редки видове животни, ще можете да се забавлявате с пъстрата програма на изложението, която включва концерти, комедийни представления, работилници, томболи с награди, демонстрации, специализирани лекции, тематични дискусии и много други изненади.

Специална изненада за любителите на екзотични животни ще бъдат Гигантски африкански охлюви, Мрежест питон, Боа удушвач, Индийска пясъчна боа, Леопардов гекон, Японски пещерен гекон, Йеменски хамелеон и много други. По време на изложението, ще бъде проведена томбола, като част от посетителите ще могат да си тръгнат с нов домашен любимец.

В петък, 24 ноември е посветен на професионалистите в бранша. От 14 до 18 ч, ще се проведат договаряния, срещи и презентации, насочени към производители, вносители и търговци. След официалното откриване на изложението същата вечер, в събота, програмата започва още в 11:00 с куклено представление за най-малките посетители. Децата ще могат да се забавляват и с интерактивно четене, детска работилница и игри.

На специална кулинарна демонстрация ще разберем и как можем да направим сладолед за кучета. През деня ще може да видите екзотични животни, представяне на породисти кучета, грууминг – своеобразно „модно“ шоу с прически и нестандартни визии на най-популярните кучешки породи, музикално представление на Жаклин Таракчи, стендъп комедия с участието на Здрава Каменова и концерт на Мими Иванова.

Третият ден на изложението за домашни любимци – 26 ноември  – отново ще започне с куклено представление за най-малките приятели на животните и детски работилници. След това продължаваме с лекция за храненето на животните и кучешко ревю. Ще се посмеем с комедийното шоу на Димитър Иванов – Капитана и неговия домашен любимец, а веднага след това ви очакваме на конкурса „Най-голяма прилика стопанин-куче“! Ако винаги сте откривали приликите с домашния си любимец – очакваме ви! Необходимо е да ни изпратите ваша снимка, заедно със своя домашен любимец най-късно до 24 ноември 2023 на info@sofiazooexpo.com, заедно с две имена, име на кучето и телефон за връзка.

Ще се срещнем с домашните любимци и песните на Мая Нешкова, както и ще научим повече за дресировката на кучета от популярния треньор Венцислав Дачевски.

И в двата дни на Sofia Zoo Expo ще можете да откриете разнообразие от стоки и продукти за домашните ви любимци, да се срещнете с представители на ветеринарни клиники, производители на висококачествени храни и лакомства за животни, както и да поглезите вашия домашен любимец с професионални фризьорски услуги от квалифицирани експерти (грумъри). Ще може да научите повече за работата на различните организации, които се борят за хуманно отношение към животните и подобряването на качеството им на живот, дори и за услугите, които предлага първият в България крематориум за кучета.

Очакваме ви в Интер Експо Център в София между 24 и 26 ноември 2023. В палата № 5 на Интер Експо Център ще бъдат обособени и хранителни зони, вино бар, мобилен кафе бар, коктейл бар и други отмарящи кътчета, където ще може да споделите с приятели опита си в отглеждането и грижите на вашите животни.

Достъпът на домашни любимци също ще бъде възможен при спазване на определени условия за безопасност и грижа за останалите посетители.

На 25 ноември, от 10 часа, Радио ENERGY ще излъчва на живо от Sofia Zoo Expo. Ела с домашния си любимец! Имаме много изненади!

Прочетете още