Най-горещият календар на планетата отново е тук - ексклузивни кадри

Най-горещият календар на планетата отново е тук - ексклузивни кадри
20 Октомври 2024

За радост на всички дами, Австралия отново пусна календар със секси пожарникари. Инициативата бързо събра фенове по всички точки на земното кълбо. Календарът за 2025 година е съставен от снимки на атлетични мъже, които действително упражняват професията огнеборец. 

За поредна година, най-горещият календар на планетата събира трогателни моменти от фотосесията между най-коментираните мачовци на планетата и техните четириноги модели. Игриви кученца, пухкави котенца и още от дивите животни на Австралия, са представени в завладяваща фотосесия за календара, в която изпъква смелостта на пожарникарите, но има за цел и да повиши осведомеността за организации за спасяване на животни.

Календарите за 2025 година обещават да стоплят сърцата, докато подкрепят важни каузи.

От стартирането си през 1993 година, календарът е дарил над 3.5 милиона долара на благотворителни организации в Австралия и по света. Това е инициатива, с която създателите му могат да се гордеят и с която подкрепят убежища за животни от австралийската дива природа. Организации, работещи с деца с ракови заболявания, също ще получат част от даренията.

Австралийският календар с горещите момчета краси кабинетите на последователи на идеята в над 90 страни по света. Пожарникарите от календара са изключително заети по това време от годината - можете да ги видите и в някои от най-популярните телевизионни предавания и списания в света. От Германия до Тайван, САЩ и Япония, момчетата използват популярността си, за да продължат посланието за опазване на австралийската дива природа.

Благотворителната организация Greater Good Charities предоставя средства за осигуряване на животоспасяваща медицинска помощ на диви животни в незабавна нужда. Фондът осигурява на застрашени или болни животни необходимата грижа, за да оцелеят и да се развиват.

Загубата на стотици представители на животинския вид след големите пожари в Австралия, ужаси хора по целия свят и ги направи съпричастни с благотворителната кауза на горещия календар.

За поредна година, над 25 австралийски пожарникари се събраха за месечната гореща фотосесия, представена в пет различни варианта. Пожарникари от авиацията, армията и градските противопожарни служби, станаха част от най-коментираните календарни снимки за 2025 година.

Всеки месец от 5-те различни издания на календара разкрива различен пожарникар и показва мили моменти с някои от най-очарователните животни в Австралия. От миловидни коали, до игриви котенца, кадрите пресъздават състрадание и сила - комбинация, която пожарникарите демонстрират както в униформа, така и без нея.

 

ENERGY е единствената станция, която ще ти даде възможност да спечелиш най-чакания календар за 2025 година!

Прочетете още