Най-отвратителните черти на всяка зодия

Най-отвратителните черти на всяка зодия
Снимка: Nenad Stojkovic
13 Април 2021

Всеки от нас си има недостатъци, но за някои от тях “вина” имат звездите. Ето най-отвратителните черти на всеки зодиакален знак според астрологията:

ОВЕН - агресивни
Емоционални и страстни, вие искате всичко да става по вашия начин и трудно приемате чуждо мнение. Склонни сте на гневни изблици и не може да контролирате яростта си.

ТЕЛЕЦ - силно чувство за притежание
Вие не просто харесвате вещите, вие искате да ги притежавате. Същото важи и за хората, които харесвате. Стремежът ви към притежание и контрол над хората често ги плаши и отдалечава от вас.

БЛИЗНАЦИ - двулични
Не може да избягате от двойнствената си природа. Вие сте двама души в едно. Склонни сте да говорите зад гърба на приятелите си, а после да забравяте. Затова не се учудвайте, че хората край вас вече ви нямат доверие.

РАК - досадно загрижени
Вие страстно се отдавате на любимите хора, обсипвате ги с грижи и внимание, но и очаквате същото от тях. Понякога се чудите защо се отдръпват от вас. Хората просто имат нужда от малко въздух. Всичко, което е прекалено (дори и грижите), става досадно.

ЛЪВ - нарцистични
Убедени сте, че сте най-силни, красиви, способни и всички трябва да го знаят. Винаги трябва да сте под светлините на прожекторите и в центъра на вниманието. Лесно правите драми, само за да засилите интереса към собствената си личност и забравяте за чувствата на другите.

ДЕВА - дразнещо контролиращи
Вие сте грижовни и подредени, но желанието ви за тотален ред във всичко, дори и в живота на близките ви, е крайно досадно. Старанието и контролът ви бързо стигат до маниакалност.

ВЕЗНИ - взривоопасни
Вие сте състрадателни и справедливи, искате всички край вас да се чувстват добре. В стремежа си да се харесате на всички, потискате истинските си емоции и чувства, които изведнъж изригват и ставате опасни за околните.

СКОРПИОН - отмъстителни
Вие притежавате опасен чар, който може да е опустошителен. Болезнената ви чувствителност не позволява да приемете отхвърлянето. Ако някой ви нарани или изостави, никога не забравяте и ще направите всичко да си отмъстите и да го накарате да съжалява.

СТРЕЛЕЦ - студени
Да, вие сте авантюристи и забавни, но и доста студени. Ако някой ви дразни или вече не го намирате за интересен, няма да правите скандали. Просто ще го разкарате от живота си без значение как се чувства той. Не спорите и не се обяснявате, просто изчезвате. 

КОЗИРОГ - непоносимост към самотата
Вие не може да сте сами, искате край вас да има винаги тълпи от хора. Да, но ако тези хора мислят различно от вас, ги приемате за врагове и се опитвате да ги отстраните от обкръжението си.

ВОДОЛЕЙ - склонност към лъжи
Вие правите всичко, за да се чувствате добре, независимо през какво ще преминете. Умеете да скривате истината, за да постигнете своето без значение какво ще причините на останалите.

РИБИ - самосъжаление
Вие сте чувствителни, лоялни и трудолюбиви. Но и много държите да го натяквате на околните. Смятате се за недооценени и сте склонни към самосъжаление.

Прочетете още