Невероятно красива "Мис България" 2023

Невероятно красива
11 Септември 2023

Елизабет Кравиц, която спечели конкурса "Мис Варна", стана "Мис България" .

17-годишната красавица живее у нас от 10 години, майка ѝ е българка, а баща ѝ е наполовина евреин, наполовина украинец. Момичето е родено в Израел. Състезателка е по спортни танци - 4 пъти републиканска шампионка и 7-ма в света.

Подгласнички й станаха Илияна Борисова, "Мис Шумен" на 17 г. и "Мис Чирпан" - Наталия Вончева на 22 г.

„Не съм очаквала какво ще стане, много съм щастлива, емоциите са много”, заяви Елизабет Кравец в първото си телевизионно интервю след конкурса.

„Аз съм българка, просто съм със смесен произход. Българка съм, варненка съм”, категорична е Елизабет Кравец.

„Шампионка по спортни танци съм. Сцената ми е като втори дом. Републикански шампион съм и седма в света. Готвя се за световно първенство – 26 ноември в Белгия”, разказа Елизабет Кравиц.

Иска да учи дерматология и моден дизайн. Първата подгласничка Илияна Борисова, която преди това спечели конкурса „Мис Шумен” е още ученичка. Иска да се реализира в областта на хуманитарните науки. Иска да учи психология и да работи за оставането на младите хора в България. Втората подгласничка Антония Ванчева е „Мис Чирпан”. От скоро се явява на конкурси за красота, иначе учи актьорско майсторство. Иска да е актриса и да изиграе някоя силно драматична роля.

Прочетете още