От какво се нуждае всяка зодия в момента

От какво се нуждае всяка зодия в момента
Снимка: Lisa Zins
16 Февруари 2021

Овен
Заслужаваш почивка. Никога не се спираш на едно място, винаги си в движение. Заслужаваш почивка след цялата усилена работа, която вършиш.

Телец
Заслужаваш финал. Има човек от миналото ти, който постоянно напомня за себе си и трови ума ти. Време е да продължиш напред и да получиш нещо по-добро.

Близнаци
Заслужаваш щастие. Трябва да се усмихваш всеки ден. Спри да се убеждаваш, че си добре, а работи за щастието си.

Рак
Заслужаваш признание. Правиш толкова много за хората около теб, така че е време да си отдадеш заслуженото. Имаш нужда да получиш малко почивка и признание!

Лъв
Заслужаваш уважение. Особено от най-близките ти хора, от колегите или партньора ти. Раздаваш се и е време някой да се раздаде и за теб.

Дева
Заслужаваш да се почувстваш достатъчно добра. Спри да се подценяваш и да подлагаш под въпрос всяка своя стъпка. Обичай се, мисли повече за себе си и се цени.

Везни
Заслужаваш да се глезиш. Винаги предпочиташ сигурното и зоната си на комфорт. Пестиш пари и не си позволяваш да се отпуснеш, а трябва. Заслужаваш да се поглезиш и да намериш време само за себе си.

Скорпион
Заслужаваш да се обичаш повече. Трябва да започнеш да приемаш и харесваш напълно това, което виждаш в огледалото. Трябва ти повече самочувствие и повече любов към това, което си.

Стрелец
Заслужаваш да се чувстваш сигурно. Да се чувстваш обичана, защитена и ценена. Имаш нужда близките ти да ти докажат колко много значиш за тях.

Козирог
Заслужаваш прегръдка. Напоследък си доста стресирана и ти трябва напомняне, че има хора около теб, които много те обичат. Хора, които искат само най-доброто за теб.

Водолей
Заслужаваш да осъществиш мечтите си. Работиш здраво и това ще ти се отплати в един момент. Най-съкровените ти мечти ще се сбъднат, затова продължавай в същия дух.

Риби
Заслужаваш да пийнеш нещо. Трябва ти време да поспреш, да отдъхнеш - помисли за по един коктейл с приятели или близки. Дай си време за почивка.

Прочетете още