В Пловдив е хубаво по всяко време!

В Пловдив е хубаво по всяко време!
26 Август 2021

В Пловдив е хубаво по всяко време. Но през есента, когато летните жеги се смирят, залезите започват да се надпреварват кой ще изрисува най-изящната картина. Разходките са дълги и ненаситни и на всяка крачка те очаква ново откритие. Да, прекрасно е да си в Пловдив през през есента. Не само защото красотата му те оставя без дъх. А и защото през септември и октомври всяка секунда в града под тепетата е събитие!

От 10 до 12 септември фестивалът „Гурмето под тепето“ те среща с новата крафт бира на Стария град и те потапя във феерия от пловдивски вкусове.

От 13 до 19 септември „Празници на Стария град“ отваря всички антични къщи и исторически обекти на Трихълмието за теб и ги изпълва с незабравими събития.

На 17, 18 и 19 септември към него се присъединява и „Уикенд в Пловдив“, за да ти даде специални отстъпки в най-добрите заведения, ресторанти и хотели.

През септември и октомври те очакват още незабравимите Opera open, Wrong Fest Plovdiv, One dance week, театралните фестивали „Двама са малко – трима са много“и „Сцена на кръстопът“, Есенният салон на изкуствата, както и още цял спектър от вълнения.

Подари си пловдивско пътешествие тази есен! Струва си. 

Научи повече на visitplovdiv.com и @VisitPlovdiv

Прочетете още