Предсказанията на Ванга за 2021 година

Предсказанията на Ванга за 2021 година
Снимка: Gabriel Rojas Hruska
8 Септември 2021

Говори се, че баба Ванга е предсказала някои от най-големите световни събития в съвременната история. Тя почина преди две десетилетия, но много от пророчествата ѝ се сбъднаха след смъртта ѝ. Все още има много последователи, които чакат да видят кои нейни пророчества ще се сбъднат. Американците се сещат за нея всяка година през септември, като за жената, предсказала атентатите в Ню Йорк от 2001 г., наричат я балканският Нострадамус.

Пророчицата почина през 1996 г. на 75-годишна възраст, но до този момент вече беше направила много предсказания за бъдещето. През 50-те години на миналия век тя направи пророчество, което сякаш се отнасяше за климатичните промени и най-смъртоносното цунами в историята в Индийския океан през декември 2004 г.

Смята се, че Ванга е казала: „Студените региони ще станат топли ... и вулкани ще се събудят. Огромна вълна ще залее голямо крайбрежие, изпълнено с хора и градове и всичко ще изчезне под водата. Всичко ще се стопи, като лед“.

Говори се, че тя предвидила и тежка катастрофа, която стана в Русия през 2000 г. Подводницата „Курск“ потъна по време на голямо руско военноморско учение и всичките 118 души екипаж на борда ѝ загинаха.

Съобщава се, че тя е направила прогноза, която напълно съответства на подробностите за терористичната атака на 11 септември в САЩ. Твърди се, че Ванга е казала: „Американските братя ще паднат, атакувани от стоманени птици. Вълците ще вият в храстите и невинна кръв ще бъде пролята“.

Тези събития помогнаха да се затвърди репутацията на Ванга като човек, който може да вижда в бъдещето. Мнозина казват, че нейните прогнози са изключително надеждни. Един изследовател, покойният български учен, психиатър, невролог, психолог и педагог, създател на сугестологията, сугестопедията и интегралната психотерапия – професор Георги Лозанов, изчисли, че тя има 85% точност при предсказанията.

Лек за рака
Баба Ванга предрича, че през 2021 г. ще бъде открит лек за една от най-тежките болести – рак. „Ще дойде ден, когато ракът ще бъде окован с железни вериги“. Да се надяваме, че това предсказание ще се сбъдне.

Атака срещу Европа
Твърди се, че баба Ванга е предсказала появата на „Ислямска държава“ и в стряскащо предсказание тя казва, че ислямските екстремисти ще водят война срещу Европа. Казала е и, че ще използват ядрено оръжие.

Владимир Путин
Пророчицата казва, че през тази година животът на руския президент Владимир Путин ще е в опасност. Мнозина вярват, че това означава покушение над руския лидер, но със същата сила може да се отнася и за някоя болест.

Дракони и гиганти
В друга прогноза тя казва, че „силен дракон ще завладее човечеството“. Твърди, че „трите гиганта ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари“. Това пророчество е отворено за тълкуване като драконът може да е Китай или китайската икономика. Китайската банкнота от 100 юана е червена, а „трите гиганта“ може да означава трима значими световни лидери.

Орбитата на Земята
Баба Ванга предрече, че през 2023 г. орбитата на Земята ще се промени. Смята се, че подобно явление е причинило тежки климатични промени на Земята преди милиони години.

Оръжия за изменение на климата
Баба Ванга каза, че през 2066 г. САЩ ще използват оръжие за промяна на климата върху Рим, който тогава ще е контролиран от мюсюлмани. Това пророчество може да бъде свързано с предсказанието ѝ за 2021 г., че ислямските екстремисти ще превземат Европа.

Пътуване във времето
Българската пророчица е предсказала, че през 2304 г. хората ще открият пътуването във времето.

Прочетете още