Радио CITY става на 20 години!

Радио CITY става на 20 години!
23 Февруари 2021

Точно преди 20 години Радио CITY стартира излъчване в българския радиоефир с най-новите и взривяващи хитове! Вече 20 години Радио CITY е неизменна част от ежедневието на младите хора, като освен най- новите и актуални хитовете, им дава и възможността да спечелят страхотни награди - ваканции, билети за световни кинопремиери и концерти на някой от най – популярните изпълнители, пътувания, приключения и много други.

Радио CITY e водеща радиостанция в България! В ефира, на която звучат най-актуалните pop, dance, hip-hop, R’n’B хитове и най-големите заглавия от последните години. В програмата не присъстват водещи и новини, като по този начин в ефира звучи само и единствено съвременна музика. Това прави Радио CITY уникално по облик и звучене.

Слушателите на Радио CITY са най-младата част от населението на България, на възраст между 18 и 25 години – най -енергичните, модерни и свежи фенове на съвременната музика.

Радио CITY празнува своя 20-ти юбилей и по традиция раздава страхотни подаръци. Всеки фен на станция Номер 1 за нова и модерна музика в България, може да се включи в играта, като подробности ще намерите на www.city.bg

За още информация във връзка с 20-ия рожден ден на медията, следете www.city.bg , официалните Фейсбук страница  и Instagram профил на Радио и Телевизия CITY.

20 години Радио CITY - 20 години хитове до скъсване!

Прочетете още