Радио ENERGY и DJ BoBo ще празнуват заедно!

Радио ENERGY и DJ BoBo ще празнуват заедно!
7 Ноември 2023

DJ BoBo празнува 30 години на сцена

Суперзвездата идва с турнето EVOLUT3ON за рождения ден на радио ENERGY на 19 октомври 2024

 

Любимата звезда от 90-те DJ BoBo празнува своята 30-годишнина на музикалната сцена по много специален начин догодина. Мащабното турне EVOLUT3ON по повод на юбилея му ще мине и през България на 19 октомври 2024, а концертът в София бележи и още един повод за празнуване – 19-ия рожден ден на Радио ENERGY.

През 2024 радиостанция номер едно за любимите песни от 90-те до днес навършва 19 години в българския ефир и ще донесе много енергия и настроение със световноизвестния DJ BoBo, който ще поздрави феновете на Радио ENERGY с най-големите си хитове – „Everybody“, „Freedom“, „There’s a party“ и много други. Водещите на ENERGY ще посрещнат феновете с ефир на живо преди голямото шоу.

Освен нови песни, EVOLUT3ON шоуто в София, организирано от Fest Team и CMA ще включва и заразителен микс от големите хитове на DJ BoBo, които всички познават и пеят, спиращи дъха хореографии, впечатляващи видео и светлинни ефекти, както и фантастични костюми.

Според представително за страната проучване на Media Research Hub, Радио ENERGY е най-слушаната радиостанция в България от хората на възраст между 25 и 54 години. Изследването е направено в периода юни 2022 – юли 2023 сред 4009 души.

Билетите за концерта на DJ BoBo влизат в продажба на 9 ноември в 10:00 и са на цени от 66 до 140 лв. в мрежата на Ticketstation.

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.

Прочетете още