Радио ENERGY на живо от Варна!

Радио ENERGY на живо от Варна!
23 Юли 2024

Започва ENERGY турнето по морето!

От 29 юли Радио ENERGY мести студиото си във Варна!

Ела от 17 до 20 часа в центъра на Варна, Starbucks® Варна, Римска кула, поздрави приятел и може да спечелиш най-желаната плажна кърпа с логото на Радио ENERGY, билет за любимия морски фестивал - SPICE Music Festival и много други награди!

Starbucks® на ул. Воден 13, Варна следва философията на Starbucks® да подкрепя креативността, създавайки уникална атмосфера, която предразполага към общуване и приятно прекарване на свободното време. Интериорният дизайн е разработен ексклузивно за морската столица, с акцент върху туризма, градската култура и традициите. Специално изработен стъклен под в заведението позволява на гостите да видят отблизо запазените артефакти в основата на сградата.

В Starbucks Римска кула смехът и доброто настроение са гарантирани, а кафе напитките са повече от превъзходни. Атмосферата е артистично неангажираща, а момчетата и момичетата зад бара – толкова симпатични и забавни, че ще искаш да си ги вземеш вкъщи! Тук ще откриеш и нещо уникално за сезона – серията Remix. В Starbucks можеш да добавиш 4 уникални вкуса студена пяна към любимата си напитка и да я превърнеш в ново изживяване. Ремиксирай със студена пяна с вкус на матча, бисквитки, ягода и крем брюле и добави отличителен завършек на напитката си!

Радио ENERGY e на живо от Варна със съдействието на Starbucks®Млечни продукти Дестан, Мегахим, Антибиотик Разград и Община Варна!

 

Прочетете още