Най-големият ретро музикален фестивал в София със C-Block, Technotronic и SNAP!

Най-големият ретро музикален фестивал в София със C-Block, Technotronic и SNAP!
4 Юли 2023

Фестивалът RETROVERSE: RETRO LOVERS FEST ще се състои на Стадион “Юнак” на 6-ти и 7-ми oктомври

За купона ще се погрижат девет емблематични групи от 90-те като C-Block, NANA, SNAP!, TechnotronicHot Chocolate, Papa Bear, The Real Milli VanilliLa Bouche, Down Low. Те ще се допълнят от автентичния заряд на български артисти, като Deep Zone Project, Дует EXPOSE, Румънеца и Енчев и Гумени глави.

Музикалното събитие на есента ще се разгърне на най-голямата декорирана сцена в България, част от терен с обща площ от 13 декара, която ще бъде напълно преобразена в духа на едно от най-атрактивните десетилетия в историята на музиката. Това е времето на неоновите цветове, дъвките, ролерите, ледените близалки и касетките.

Атмосферата ще се допълва от визуални ефекти, релакс зона с хамаци и барбарони 600 кв.м., 23-метров винен бар, 23-метров бирен бар със 150 вида бира от цял свят, вкусна храна, ВИП, атракционни и детски зони. 

Веднага след концертите, от 22:30 ще има афтър парти в зала, декорирана в духа на деветдесетте, с три DJ-ски пулта и в присъствието на всички артисти, където ще има възможност за автографи и снимки, а купонът няма да спира до сутринта.

Първите 500 билета са с 25% намаление и може да бъдат закупени от EVENTIM

Линк към събитието във фесйбук: ТУК

Прочетете още