Рита Ора снима новия си клип в България

Рита Ора снима новия си клип в България
11 Февруари 2021

Британската певица Рита Ора публикува в Instagram откъси от новото си видео към песента Bang, заснето в България. На кадрите се вижда, че певицата е облечена в българска народна носия, а зад нея са разположени панелените блокове на пернишкия кв. "Тева".

Видеото ще излезе на 12-февруари, но певицата сподели части от него с феновете си.

"Готови ли сте? Нямам търпение всички да видите и чуете това! Моят собствен мини-филм", пише Ора под един от клиповте, публикувани в социалната мрежа. 

На него се вижда как певицата, заедно с няколко души се возят по черен път, в каросерията на пикап. Сцената е заснета с дрон. 

"Bang" е част от миниалбума на Рита Ора, озаглавен Big. В проекта участват и казахския диджей и продуцент Иманбек Зейкенов, рапъра Gunna, както и и аржентинския трап изпълнител Khea. Друг от клиповете пък показва зимни кадри от Бузлуджа. За да може да снима в паметника, който е държавна собственост, екипът от Обединеното кралство е получил специално разрешение от областния управител на Стара Загора. 

Преди да го даде, той е помолил да бъде запознаят със сценария, за да се увери, че в него няма порнографски или други сцени, които по някакъв начин могат да накърнят имиджа на монумента.

 

Прочетете още