Шаная Туейн анонсира голямото си завръщане този петък

Шаная Туейн анонсира голямото си завръщане този петък
Снимка: kathrine brock
22 Септември 2022

Шаная Туейн отваря нова страница в музикалната си кариера. Звездата съобщи, че ще издаде сингъла „Waking Up Dreaming“ в петък и с това ще постави началото на голямото си завръщане. Изпълнителката на хита „You’re Still The One“ издаде последния си самостоятелен албум „Now“ през 2017 г.  

Туейн публикува снимка за предстоящата песен в социалните мрежи, като към нея написа: „Всеки път, когато обявявам нещо такова, усещам прилив на адреналин и започвам да нервнича – никога не ми омръзва това чувство… Много се вълнувам да споделя с вас, че новата ми песен „Waking Up Dreaming“ излиза в петък!! През последните няколко години работя над нова музика, по документалния ми филм, по шоуто ми в Лас Вегас и за мен това беше време изпълнено с творческо удовлетворение, нямам търпение за тази нова глава и „Waking Up Dreaming“ е само началото”. 

Освен всичко това 57-годишната кънтри и поп звезда планира и турне с концерти на стадиони във Великобритания следващата година, с което ще отпразнува 30-годишната си кариера. Това ще са първите ѝ изяви в Обединеното кралство от 5 години.

С тях Шаная Туейн ще отбележи и 25 години от премиерата на емблематичния си албум „Come on Over“, от който са продадени над 40 милиона копия, което го прави най-продавания албум на изпълнителка.

Прочетете още