E-TYPE И JENNY от ACE OF BASE се присъединяват към SPICE MUSIC FESTIVAL 2021

E-TYPE И JENNY от ACE OF BASE се присъединяват към SPICE MUSIC FESTIVAL 2021
3 Юни 2021

Лятото наближава, време е да планирате 6, 7 и 8 август 2021 за SPICE Music Festival, защото и тази година това ще е едно от най-големите музикални събития в Европа!

Музиката на 90-те отново ще събере хиляди фенове на пристанището в Бургас, а ако вече сте били на някое от предишните издания на фестивала знаете, че това преживяване няма как да бъде забравено!

„Нямам търпение да се кача на сцената на SPICE Music Festival. Гледах видеоклипове от миналото издание на фестивала – изглежда невероятно! Така че, България, пригответе се за едно наистина сериозно парти и тази година!“ – предупреждава  Danzel, един от артистите в програмата.        

А останалите потвърдили участие във фестивала са DJ BOBO  със забележителното си шоу Kaleidoluna, Maxi Jazz - основателят и неповторим глас на култовите FAITHLESS, британците STEREO MC's, Leeroy Thornhill – един от основателите на Prodigy, лошото момче на американския рап COOLIO, без чийто хит „Gangsta`s Paradise“ 90-те години янмаше да бъдат същите; C-BLOCK, MASTERBOY, NANA, Real McCoy, евроденс поп формацията Alice DJ, германците U96 и VENGABOYS!

„90-те години бяха уникални по свой собствен начин – духът им продължава да живее и енергията му е несравнима. Чували сме много за българската публика и нямаме търпение да се срещнем с нея в Бургас!“ – споделиха германците U96.

Leeroy Thornhill – един от основателите на Prodigy също отправи своето послание към феновете си у нас: „България е удивителна страна с много приятелски настроени хора! А публиката винаги успява да се включи в енергията на сетовете ми, така че за мен е удоволствие, че ще бъда част от SPICE Music Festival 2021!“

В Бургас ще пристигнат и още две имена от 90-те, които в никакъв случай не трябва да пропускате: E-Type и Jenny от популярната шведска група Ace of Base!

А другото събитие, което в никакъв случай не трябва да пропускате е дългоочакваното събиране на Дони и Момчил на една сцена, което ще се случи на SPICE Music Festival! Никой не знае дали тази колаборация ще се повтори някога отново, така че не пропускайте да си припомните какво бяха 90-те години в България с музиката на Дони и Момчил! Съвместната им изява ще е с музикантите от “Фондацията” и е под надслов: “Фондацията представя Дони и Момчил”.

За съжаление, за втора поредна година BOMFUNK MC`s отказаха предварително поетия ангажимент и няма да ги видим в Бургас, но организаторите вече доказаха, че могат да се справят с всякакви непредвидени ситуации и в момента преговарят с достойни заместници на финландците. Така че, следете ни - добрите новини ще продължават до последно!

Тридневните билети за фестивала все още са на цена 120 лв. Ако все още не сте си купили билет, можете да го направите на Ticketstation.bg, в офис мрежата на EasyPay и в магазини „На Тъмно“.

SPICE Music Festival се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД и Fest Team с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY – станция номер 1 за музика от 90-те!

 

Прочетете още