"Спаси живот - осинови домашен любимец” с Animal Hope

Снимка: Picturepest
6 Октомври 2020

"Спаси живот - осинови домашен любимец” е събитие, организирано от Animal Hope и с подкрепата на новия супермаркет за любимци във Варна - Maxi Pet. То ще се проведе на 11-ти октомври (неделя) от 10:00 до 15:00 пред магазина в Ритейл Парк Варна (на ъгъла на бул. Вл. Варненчик и бул. Република).

Animal Hope e неправителствена организация, изградена от доброволци, обединени от желанието да създадат живот без болка за бездомните животни в гр. Варна. За да намерим най-доброто място за животните, всеки потенциален осиновител попълва въпросник и да подписва договор при осиновяването. По този начин може да бъде предотвратено повторното завръщане на животните на улицата след някой и друг месец в случай, че стопаните решат, че те изискват твърде много работа, или че не задоволяват техните очаквания.

Събитието е отворено за всички, като за всеки осиновил любимец и след представяне на договор за осиновяване, Maxi Pet осигурява стартов пакет от необходима храна и оборудване, така че приобщаването в новото семейство да бъде максимално лесно.

Прочетете още