SPICE MUSIC FESTIVAL - ПЪРВИТЕ АРТИСТИ ЗА 2024

SPICE MUSIC FESTIVAL - ПЪРВИТЕ АРТИСТИ ЗА 2024
7 Август 2023

По време на юбилейното пето издание на SPICE Music Festival организаторите на най-големия фестивал по Черноморието ни обявиха първите артисти, потвърдили участието си в шестото издание на фестивала, което ще се проведе на 2 и 3 август 2024 г.

E-Type, 2 Unlimited, Fragma, Gareth Gates, Italo Brothers, Evi Goffin ex-Lasgo и Groove Coverage са първите имена в програмата на SPICE Music Festival 2024.

E-Type, 2 Unlimited вече са били на сцената на фестивала, а феновете им непоколебимо ги пожелаха отново в специална анкета. Впечатлени от българската публика, артистите не се поколебаха да приемат поканата за повторно участие през 2024.

Една от най-успешните немски денс формации Groove Coverage подготвят незабравима програма за българската публика, от която неизбежна част ще бъдат хитовете, оглавявали немските чартове в началото на 2000-та година - “Moonlight Shadow”, “God is a girl”, “Poison”.

Английският певец и актьор Gareth Gates е един от първите участници в телевизионното шоу за таланти Pop Idol и от 2002 година създава редица световноизвестни хитове, някои от които непременно ще чуем в Бургас следващия август.

Немската транс група Fragma, оглавявали класациите в цяла Европа, Щатите и Австралия с хитовете си в края на 90-те и началото на 2000 г, споделиха, че нямат търпение да се срещнат с българската публика на Пристанище Бургас.

Evi Goffin от белгийската електронна група Lasgo обещава да зарадва феновете на групата с най-големите им хитове “Something”, “Surrender” и “Alone”, а купонджиите от Italo Brothers са другата немска денс формация, която ще стегне багажите за Бургас през август 2024. Артистите, популярни в цяла Европа с парчетата “Stamp on the ground”, “My life is a party” и “This is the night life”, изпратиха специален поздрав на българската публика и обещаха незабравимо парти  за всички.

Билети за SPICE Music Festival 2024 могат да бъдат закупени онлайн от Ticket Station Bulgaria, както и в магазини На Тъмно. Цената на билета до 31 август е 99 лв.

SPICE Music Festival се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY - станция номер 1 за музика от 90-те!

Прочетете още