Треньорът на Адел: "Ставаше въпрос за здравето й!"

Треньорът на Адел:
Снимка: JFHayeur
14 Май 2020

Преди дни Адел бе една от водещите теми в много онлайн издания. Тя сподели своя нова снимка в Инстаграм, на която се вижда уникалната ѝ външна метаморфоза. Певицата е не само щастлива, но и видимо доста по-слаба.

Това разгорещи потребителите в мрежата, едни хвалят, други критикуват Адел, че е направила такава драстична промяна.

Бившият треньор на звездата обаче се намеси в сагата, публикувайки своето мнение по въпроса с отслабването на Адел. Пийт Герасимо публикува невиждана снимка на Адел в басейн, а към кадъра той написа, че когато певицата и той са започнали да работят заедно, никога не е стояла идеята тя да бъде "кльощава". 

"Ставаше дума за нейното здраве. Особено след раждането и последвала операция, която тя претърпя", пише Пийт.

Когато се появил на пазара 25 (един от албумите на Адел), станали ясни и датите на турнето на певицата. Имали са 13 месеца, за да се подготвят перфектно. В този период Адел не е тренирала твърде много, но е започнала да внимава с какво се храни. В резултат на това, тялото на Адел започна да се променя, пише от Пийт, а това започнало да прави впечатление на хората и някои медии.

След преместването си в Лос Анджелис, Адел премина през проблеми в личния си живот – разведе се със Саймн Конецки, от когото има дете. С тази промяна идва и новото усещане за Адел, желание за промяна и певицата започва своята усърдна работа във фитнеса.

Пийт казва, че е много горд с Адел, която прави всичко това, но не за комерсиална цел, защото предстои да се появи нов албум на пазара, за да се пише повече за нея и визията ѝ, а го е направила за самата себе си и здравето си.

"Тази промяна няма нищо общо с мен или с някой друг, тя е само заради самата Адел. Тя си е същата Адел, която винаги сме обичали", пише още Пийт.

Прочетете още