Зодиакалните знаци като природни бедствия

Зодиакалните знаци като природни бедствия
Снимка: Tony
4 Юни 2021

Предстои да откриете точно какъв вид природно бедствие би бил вашият знак!

Точно като вулкан, Овенът е непредсказуем и способен да изригне във всеки даден момент. И когато го изгубят, самообладанието им може да бъде доста експлозивно, така че помислете два пъти, преди да се забъркате с тях!

Телецът обикновено се опитва да избегне хаоса, ако могат да овладеят ситуацията, но ако са притиснати в ъгъл и са принудени да отмъстят, тогава по-добре вярвайте, че те ще избухнат с голяма сила, подобна на земетресението.

Близнаците са неспокойни и донякъде доста непредсказуеми, така че ще им подхожда идеално невъобразимата пясъчна буря. И точно като пясъчна буря, те правят всичко със 100 мили / час!

Ракът може да бъде връхлетян от внезапни пристъпи на силна емоция, които настъпват със силата на приливната вълна. Те се опитват да запазят хладнокръвието си, но когато бъдат изтласкани отвъд границите си, могат да станат опасни.

Бързото разпалване и трудното овладяване на Лъва наподобява най-силно на див огън, който може да се разпространи, преди дори да осъзнаете какво се случва. Те могат да подпалят от 0 до 100 само при мигване на окото, така че не ги провокирайте!

Девата има сила и то сила на неудържима лавина, която им позволява да поемат много удари в живота, без да се обезсърчават. Те просто продължават и помитат всичко, докато в крайна сметка не стигнат крайната точка на каквото и да са си наумили.

Везните са бързи мислители, които също имат непредсказуема страна, която затруднява хората да бъдат 100% сигурни какво биха могли да направят те след това. И по тази причина те определено биха били тропически мусон!

Личността на Скорпиона има мрачно и загадъчно качество и родените под този знак имат изключително мощна енергия и аура, която е неприлично подобна на тази при гръмотевична буря!

Поради краткотрайните си, но мощни изблици на енергия, Стрелецът би бил торнадо. Когато тръгват, те са чудо, което по-добре да гледате от сигурно разстояние, но не им пречете или могат да бъдат опасни.

Козирогът е добър човек, но ако по някакъв начин попаднете на лошата им страна, те могат да станат брутално студени и да знаят точно как да го подправят. И по тази причина те ще да бъдат смръзяваща виелица.

Водолеят е рядка и уникална личност, която е и интригуваща, но и опасна, ако им попречите. И защото са толкова необичайни, би трябвало да бъдат астероиди.

Понякога Рибите могат да бъдат толкова затрупани от живота, че да се чувстват сякаш са заляти от емоциите си, което ги прави много подходящи за интензивността на откровен потоп!

Прочетете още