20 години БРИЛЯНТИН с N-Trance! 24 ноември, София! Спечели билет!

Известен с тематичните си вечери, атмосфера и интериор, "Брилянтин" ще отпразнува 20 години от създаването на първия си клуб. Няколко поколения израснаха и оформиха музикалния си вкус с диджейте и гост-изпълнителите ни.

Сега музикалната история продължава под нова форма, в която "Брилянтин" ще покаже, че и днес създава тенденциите в нощния живот с гостуванията си в различни заведения в страната и завръщането на сезонните диско балове.

24 ноември е първото от серията епични партита!

Вратите отварят в 22 часа на Пиротска 5 ивент център.

Екипът на "Брилянтин" е горд, че за пореден път посреща изключителни изпълнители и дава възможността на широката публика да изживеят тяхното изкуство на живо! Специални гости ще бъдат британската диско сензация N-TRANCE!

 N-Trance са абсолютни майстори на своя жанр. Set You Free, Stayin' Alive, Do Ya Think I’m Sexy и Forever са само някои от прочутите топ десет хита, които отъпкаха пътя към славата преди повече от две десетилетия на N-trance. Обикаляйки по целия свят, N-Trance издига денс музиката до наелектризиращи височини ... време е да запали и вас по случай 20 години Брилянтин.

За празничното настроение до сутринта ще бъдат отговорни любимите ви DJ-и - DJ SIMON, DJ SASH, DJ ANGELO, DJ ALX, DJ MARTI G, a специално ще пристигнат и резидентите на Брилянтин в Пловдив, Слънчев бряг и Банско -  DJ ROCCO, DJ POPCORN.

Светлин Къслев - пиано и сакс и Веси Бонева - вокал, които са една от емблемите на столичния нощен живот, заедно с лайв бенд ще пресъздадат на живо една цяла диско епоха.

Билети: ТУК!

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш двоен билет за партито. Регистрирай се тук и в сряда ще изтеглим печелившите!

Печеливши:

Виктор Костов

Валерия Димитрова

Красимира Тодорова

Ани Петрова

Йордан Кирилов

Играта не е активна!