Спечели Ultra All Inclusive морска почивка за 2-ма от AllinclusiveBG

Търсиш ли вече къде да прекарате лятната почивка? И вече се изгуби в морето от оферти, хотели, отзиви и планиране? Няма страшно – ние сме тук и ще ти помогнем!

Само в Allinclusive.bg може да се възползваш от специалната ни FLEX тарифа за едни от най-желаните хотели. Предлагаме ти да платиш само 50 лв. при потвърждение и между 10% и 25% депозит за Ранни Записвания.

Резервирай лятната си почивка до края на февруари и ще ти подарим on line телевизия по време на почивката. Знаем колко е важно да не пропуснеш любимия си сериал дори и на плажа. А колко спортни събития ни чакат само – Евро 2024 и Летни олимпийски игри.

С Клуб AllinclusiveBG ти предлагаме ексклузивно предимство в своята почивка – безплатни чадъри и шезлонги на плажа, безплатни СПА процедури или безплатно ползване на атракциони. Виж специалната ни селекция на сайта и побързай да се възползваш.

С какво Allinclusive.bg са по-добри от другите?

√ автоматичен калкулатор на цени – няма нужда да ровиш из безкрайни таблици с числа и дати

√ реална наличност и без досадно чакане за потвърждение – моментално потвърждение при наличност

√ възможност за сигурно и лесно онлайн плащане или изплащане на вноски

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш 5 нощувки на база Ultra All Inclusive за 2-ма възрастни в периода 10.06 - 15.06 в джуниър суит в Астериа Фемили Ризорт ****, Слънчев Бряг. Регистрирай се, отговори на въпроса на Allinclusive.bg и този петък може да спечелиш!

Печеливш:
Сребрина Тодорова

Играта не е активна!