Спечели Комплект BAMA MAGIC ELEMENTS за вълшебно почистване и грижа за спортни обувки и кецове

ВЪЛШЕБНО ПОЧИСТВАНЕ И ГРИЖА ЗА СПОРТНИ ОБУВКИ И КЕЦОВЕ

Продуктите на BAMA MAGIC ELEMENTS съчетават последни технологии и иновация с екологична устойчивост и обещават вълшебни резултати. Те действат физически, а не химически и са с висока степен на натуралност. Не е нужно много, за да  осигурите дълготрайна грижа и защита и да се радвате на любимите си спортни обувки по-дълго.


Magic Cleaner е иновативен продукт, специално предназначен за почистване на светли подметки (особено на спортни обувки/маратонки, както и релефни). С патентована почистваща формула, която действа физически, не химически.
MAGIC UPPER CLEANER е интелигентен почистващ препарат за горната част на обувките с активни съставки от козметичния сектор. ‘Умните’ молекули на активната съставка разпознават замърсяващите частици чрез електростатични сили на привличане и се свързват с тях. Благодарение на този принцип активните съставки са не само високо ефективни, но и изключително меки, нежни към материалите и екологични.


MAGIC PROTECTOR е високо ефективен импрегнатор за всички материали, напълно без перфлуорирани химикали, силикони и пропеленти и затова е уникален. Активната съставка съдържа водоотблъскащи групи, които се свързват помежду си чрез физически взаимодействия и е обърната с репелентната страна навън. Tова променя повърхностната структура, подобно на това на листата на лотос в природата. Нечистотиите и водата вече не могат да полепват.
Дезодорантът MAGIC FRESHENER използва добрите бактерии по умен начин, за да неутрализира лошите бактерии, които създават нежелани миризми и ефективно ги отстранява. Напълно без химикали и в хармония с природата. Нещо повече: Дезодорантът MAGIC FRESHENER е супер подходящ за освежаване на платове, шапки, каски, сакове и всичко, което искаме да освежим.


За максимален ефект използвайте и Mикрофибърна кърпа за обувки и Специална гъба за почистване на обувки Bama Magic.

Повече информация за продуктите ще намерите ТУК.

Последвайте за повече тънкости: www.youtube.com/TheTAOTA

Спечели Комплект BAMA MAGIC ELEMENTS за вълшебно почистване и грижа за спортни обувки и кецове!

 

​Печеливш:
Стефани Янкова

 

Играта не е активна!