Бъди оригинален с цветните клавиатури и мишки Logitech Pebble 2! Спечели мишка+клавиатура!

Logitech е световен лидер в създаването и проектирането на компютърна периферия Logitech помага на всички хора да следват своите страсти и се ангажира да го прави по начин, който е устойчив за хората и планетата. Logitech проектира хардуерни и софтуерни решения и продукти, които помагат на бизнеса да процъфтява и събират хората, независимо дали работят, създават, играят или стриймват.

  • PEBBLE MOUSE 2 M350S - Тънка, компактна Bluetooth® мишка с програмируем бутон

ТИ РЕШАВАШ КАК ДА ИЗРАЗИШ СЕБЕ СИ

Излезте от клишето. Бъдете оригинални. КРАЙ НА СКУКАТА. Добавете частица от своята цветна натура във всекидневието си с Pebble Mouse 2. Още по-цветна мишка и още по-интелигентна технология.

ПРОЕКТИРАНА ДА БЪДЕ РАЗЛИЧНА

Нека света види кои сте с Pebble Mouse 2 M350s. Минималистична, тънка и заоблена мишка, проектирана да се откроява.

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО РЕЦИКЛИРАНАТА ПЛАСТМАСА ДА БЪДЕ СКУЧНА

Не спираме само до уникалния дизайн, ние гарантираме, че продуктите ни са произведени отговорно. Pebble Mouse 2 се предлага в цяла палитра от цветове с повече от 50% рециклирана пластмаса*, за да си изберете разцветка, която отразява настроението ви.

ГОТОВА ДА ДОЙДЕ НАВСЯКЪДЕ С ВАС

Компактна и готова да бъде в движение. Нейният лек и преносим дизайн означава, че можете да пуснете мишката в чантата си навсякъде и по всяко време.

ЛЕСНО ПРЕВКЛЮЧВАНЕ МЕЖДУ УСТРОЙСТВА

Превключвайте между 3 от устройствата си с натискането на Easy-Switch бутона. Съвместима с Windows, macOS, iPadOS, и Android*.

Шшшт! – ТИХО КЛИКВАНЕ

Чувате ли? Не? Идеално.

Работете безшумно, без да се разсейвате, с технологията за безшумни кликвания, която премахва 90% от шума при кликване*.

ВАШИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ НА ЕДИН КЛИК РАЗСТОЯНИЕ

Персонализирайте средния бутон на мишката си с приложението Logi Options+*, за да правите повече! Изпращайте емотикони в Whatsapp.

ИМАТЕ ОПЦИИ

Мишката ви прави повече от обичайното кликване. С приложението Logi Options+, ще можете да персонализирате средния бутон на мишката, за да извършвате всекидневни действия като копиране и поставяне, заснемане на екрана и отваряне на определено приложение, за да правите всичко по своя начин.

Достъпно за Windows и macOS

РАБОТЕТЕ ПО-ДЪЛГО

Имате нужда от повече мощност? Pebble Mouse 2 M350s идва с до 24 месеца живот на батерията*, за да работите по-дълго и без притеснения.

*Животът на батерията може да варира в зависимост от употребата и компютърните условия.

ЦВЕТНО ПРОСТРАНСТВО

Нека цялото ви бюро подхожда на вкуса ви. Изразете виждането си за света около вас, като изберете комбо в цвят, който отговаря на настроението ви.

  • PEBBLE KEYS 2 K380S - Тънка, минималистична Bluetooth® клавиатура с програмируеми клавиши

ВИЕ РЕШАВАТЕ КАК ДА ИЗРАЗИТЕ СЕБЕ СИ

Излезте от клишето. Бъдете оригинални. КРАЙ НА СКУКАТА.

Добавете частица от своята цветна натура във всекидневието си с Pebble Keys 2. Още по-цветна клавиатура и още по-интелигентна технология.

ПРОЕКТИРАНА ДА БЪДЕ РАЗЛИЧНА

Нека света види кои сте с Pebble Keys 2 K380s. Минималистична и тънка клавиатура, проектирана да се откроява.

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО РЕЦИКЛИРАНАТА ПЛАСТМАСА ДА БЪДЕ СКУЧНА

Не спираме само до уникалния дизайн, ние гарантираме, че продуктите ни са произведени отговорно. Pebble Keys 2 се предлага в цяла палитра от цветове с повече от 45% рециклирана пластмаса*, за да си изберете разцветка, която отразява настроението ви.

ГОТОВА ДА ДОЙДЕ НАВСЯКЪДЕ С ВАС

Компактна и готова да бъде в движение. Нейният лек и преносим дизайн означава, че можете да пуснете клавиатурата в чантата си навсякъде и по всяко време.

ЛЕСНО ПРЕВКЛЮЧВАНЕ МЕЖДУ УСТРОЙСТВА

Превключвайте между 3 от устройствата си с натискането на Easy-Switch клавишите. Съвместима с Windows, macOS, iPadOS, iOS и Android*.

Шшшт! – ТИХО ПИСАНЕ

Чувате ли? Не? Идеално.

Работете безшумно с кръглите и тихи нископрофилни клавиши, които ви носят познатото усещане за писане като на лаптоп.

ПРЯК ПЪТ ДО ЗАБАВЛЕНИЯТА

Шорткът клавишите ви дават постоянен достъп до заснемане на екрана, търсене, гласово диктуване, меню с емотикони и още, за да работите по-интелигентно.

ИМАТЕ ОПЦИИ

Клавиатурата ви прави повече от обичайното писане. С приложението Logi Options+, ще можете да персонализирате 10-те F-клавиша, за да извършвате всекидневни действия като копиране и поставяне, настройка на яркостта на екрана, и отваряне на определено приложение, за да правите всичко по своя начин.

РАБОТЕТЕ ПО-ДЪЛГО

Имате нужда от повече мощност? Pebble Keys 2 K380s идва с до 36 месеца живот на батерията.

ЦВЕТНО ПРОСТРАНСТВО

Нека цялото ви бюро подхожда на вкуса ви. Изразете виждането си за света около вас, като изберете комбо в цвят, който отговаря на настроението ви.

Радио ENERGY и Logitech ти дават възможност да спечелиш клавиатура PEBBLE KEYS 2 K380S и мишка PEBBLE MOUSE 2 M350S. Отговори на въпроса на Logitech във Фейсбук страницата на Радио ENERGY и в петък трима от всички, отговорили правилно, ще спечелят!

ПЕЧЕЛИВШИ:

Тина Станимирова

Дамян Дамянов

Владимир Николов

Играта не е активна!