Спечели ALL INCLUSIVE уикенд за двама в комплекс СЪНРАЙЗ - Слънчев Бряг!

Kомплекс Сънрайз Слънчев бряг e разположен е на 100 метра от северния плаж на курортен комплекс Слънчев бряг, там където се срещат планината и морето. Потъналият му в зеленина двор осигурява на гостите уединение и спокойствие. В същото време, всички забавления, които може да предложи Слънчев бряг са на пешеходно разстояние.

Децата са скъпи гости на хотел Sunrise: 2 детски басейна, детска площадка, закрит клуб със забавления и активности за деца. Това дава чудесна възможност цялото семейство да се забавлява заедно, а в същото време родителите да починат или да обърнат внимание на себе си и на партньора си.

На разположение на гостите на хотелски комплекс Sunrise са ресторант и два бара край басейна, които са включени в богатата all inclusive програма на изключителната цена 68 лв. на възрастен при двама настанени. За децата е БЕЗПЛАТНО.

Благодарение на отличното си местоположение, високото ниво на обслужване и разнообразието от услуги и съоръжения за забавление, хотелски комплекс Sunrise е предпочитано място за почивка от семейства и приятелски компании. Повече информация на: complexsunrise.bg или на телефон 0883209922.

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш пълно щастие за цялото семейство!

Очаква те безплатен уикенд за двама, а ако сте едно семейство с деца - цялото семейство на база ALL INCLUSIVE в комплекс "СЪНРАЙЗ" - Слънчев Бряг. Само на 100 метра от плажа, с паркинг и страхотна Ол Инклузивна програма! Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговаряй на дневните въпроси на комплекс "СЪНРАЙЗ" и в петък (24 юли) един от всички участвали ще спечели!
 


Печеливш: Виктория Ножарова

Играта не е активна!