Спечели натурална хранителна добавка и хавлиена кърпа за фитнес от Цветита Хербал

Cvetita Herbal e български бранд, специализиран в производството на течни екстракти, извлечени от билки, спортни добавки и здравословни храни. За производството на всеки продукт Cvetita Herbal използва суровини с доказано качество и произход, които съчетава с

богата гама от вкусове и аромати, без изкуствени консерванти и оцветители.
Всяко здравословно откритие на Cvetita Herbal е разработено в съвместна работа с лекари и консултанти по здравословно хранене. Cvetita Herbal използва специална технология, благодарение на която се запазват полезните вещества от билките и другите активни компоненти в готовия продукт.

Отправна точка е намирането на цялостни решения на здравословните проблемите на нашето съвремие. Създадохме cvetitaherbal.com, където ежедневно нашия екип предоставят качествена информация за ползите от продуктите, както и обща информация, целяща запознаване на повече хора с цялостното значение на грижата за здравето.
А за да бъдем още по-близо до индивидуалните потребности на всеки клиент, създадохме концепция за специализирани фирмени магазини предлагащи пълната гама продукти на Цветита Хербал. Този бизнес модел се предлага и като франчайз. Доверието на нашите клиенти и партньори е в основата на цялостната концепция на Cvetita Herbal. Как да станете франчайз партньор вижте тук!
Благодарим ви, че споделяте с нас стремежа за по-добро здраве!"

Радио ENERGY и Цветита Хербал ти дават възможност да спечелиш продукт на Цветита Хербал – натурална хранителна добавка и хавлиена кърпа за фитнес. Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на дневния въпрос на Цветита Хербал и всеки ден някой ще печели!

Печеливши: 

17.08. Рангел Найденов
18.08. Николина Господинова
19.08. Илиана Ковачева
20.08. Юлиана Йорданова 

 

Играта не е активна!