Спечели продукти на Defendyl® на стойност 60 лева.

Вирусите и бактериите са част от нашето ежедневие и могат да бъдат открити във въздуха, водата, земята и в/върху телата ни. Много микроби живеят в и върху тялото ни и не ни причиняват никаква вреда, като някои от тях дори са полезни за здравето ни (напр. за храносмилането). Но понякога се случва тези микроби да навлязат в тялото и нашите защитни способности да отслабнат — тогава се появяват клинични проблеми. Това най-често се случва в най-неподходящия момент, когато си мислим „сега наистина не е подходящото време да се разболеем!“.

Причинители на заболяванията са бактерии, вируси или, по-рядко, гъбички. Когато става въпрос за вирусни инфекции, най-вече си помагаме, като облекчаваме проблемите. Важно е да си почиваме много и да пием достатъчно течности, за да помогнем на имунната система, когато се бори.

Когато имунната система отслабва, е добре да се подпомогне с природни препарати, които влияят върху укрепването на имунната система. Препоръчително е тези продукти да се приемат както превантивно, така и когато инфекцията вече е настъпила, така че да дадем възможност на организма да се възстанови по-бързо. Здравата имунна система ни защитава от инфекциозни заболявания в дългосрочен план.

Продуктите Defendyl-Imunoglukan P4H® принадлежат към групата на имуномодулаторите, което означава, че регулират реакцията на имунната система. Те съдържат Imunoglukan® — естествен биоактивен полизахарид, изолиран от гъбата кладница. След свързване с рецепторите на имунните клетки той задейства имунния отговор в целия организъм. Съдържа също два важни антиоксиданта, витамин С и цинк, които имат поддържаща функция, защитават клетките от вредните вещества в околната среда и възстановяват повишената нужда от тези витамини в случай на изтощение и инфекции. Продуктите Defendyl® са в аптеките в над 30 държави по света.

Defendyl® капсули и сироп са препоръчват за превантивен прием за подсилване на имунитета, Defendyl ® Acute капсули за подсилване на имунитета при повишени нужди при налични симптоми на респираторна инфекция.

ПОДХОДЯЩИ ЗА ДЕЦА В ПРЕДУЧИЛИЩНА И УЧИЛИЩНА ВЪЗРАСТ, КАКТО И ПРИ ВЪЗРАСТНИ

● В сезона на простудните заболявания (септември – март)

●При контакт с болни вкъщи или на работа

●При често повтарящи се инфекции (настинки или вируси, ларингит, бронхит, възпаление на ушите, ангина)

●При отслабена имунна система след болест или операция

●При интензивни занимания със спорт (деца и спортисти)

●Когато сме изложени на големи психически или физически усилия (стрес, недоспиване, усилена работа, нередовно хранене)

Продуктите на Defendyl® са подходящи за цялото семейство, за диабетици и вегетарианци. Не съдържат глутен и лактоза.

Defendyl® е подходящ за продължителен прием до 6 месеца.

Участвай в играта на Радио ENERGY и Defendyl и може да спечелиш селекция от продукти на Defendyl® на стойност 60 лева. Влез във Facebook страницата на Радио ENERGY, отговори на дневния въпрос на Defendyl® и в края на деня може да спечелиш!

Печеливши:

Дани Цветанова

Ивелина Кирилова

Христина Станимирова

Добрина Гочева

Мартин Иванов

Играта не е активна!