Спечели ръчен душ GROHE Tempesta от Деплан!

Деплан е компания, основана в Бургас през 1994 година. С повече от 30 години опит в индустрията, Деплан е утвърден лидер в търговията с материали за обзавеждане за бани и ВиК. Немската марка GROHE - световен лидер в санитарно оборудване за баня и кухня, e успешен и силен партньор на Деплан вече повече от 25 години и при тях може да откриете цялата продуктова гама на Grohe, която включва иновативни и стилни решения за всяка баня.

Екипът на Деплан се състои от високо компетентни и креативни служители, които са готови навременно да намерят най-добрите решения за всеки проект и да удовлетворят вкуса и изискванията на всички клиенти.

Едно от най-големите им предимства е надеждната наличност на склад в обектите в Бургас, Пловдив и София, като политиката на фирмата е, че трябва да се предлагат продукти, които да бъдат закупени и получени на момента, без да се налага клиента да чака.

Деплан е вашият надежден партньор за ВиК материали и обзавеждане за бани. Доверете се на техния опит и професионализъм, за да получите най-добрите продукти и услуги на пазара. Заповядайте в шоурума в Бургас и on-line на deplan.bg, за да реализирате лесно вашите проекти.

Най-простото решение често е най-доброто – а ръчните душове GROHE Tempesta 110 и GROHE Tempesta Cube 110 предлагат гъвкавост и качество в удобна опаковка. Независимо дали изберете ръчния душ с овален дизайн Tempesta 110 или в дизайн с меки квадранти форми 110мм душ, - главата разполага с 3 струи, съобразени с вашето настроение. Чрез лесния за използване диск SmartSwitch, разположен на гърба на ръчния душ, с завъртане може да изберете между успокояващата струя Rain, струя Massage или фокусирана и мощна струя Jet. Технологията GROHE DreamSpray гарантира, че  силата на водния поток е еднаква от всяка дюза, за идеално балансирана струя. Силиконовият пръстен ShockProof може да предотврати повреда на самия ръчен душ, душ коритото или ваната, ако бъде изпуснат случайно. Неговият красив външен вид и първокласно представяне ще ви радват години напред, благодарение на покритието GROHE Long-Life. Душът разполага със силиконови дюзи GROHE SpeedClean, които могат да бъдат почистени от варовик само с леко преминаване върху тях с върха на пръста ви. Дебитният ограничител GROHE Water Saving значително ще намали консумацията на вода, без да променя струята. Система за монтаж  на шлауха за душ е стандартна и лесна за използване. Препоръчваме ви мин. налягане от 1,0 bar.

Участвай в играта на Деплан и GROHE Bulgaria във Фейсбук страницата на Радио ENERGY! Последвай Деплан и GROHE Bulgaria във Facebook, отговори на въпроса и може да спечелиш ръчен душ Tempesta 110 или Tempesta Cube 110.

В понеделник, сряда и петък ще изтеглим по двама печеливши. Бъди един от шестте късметлии, който ще обнови банята си и ще се наслаждава на перфектен душ всеки ден!

Печеливши:

Силвена Кирилова

Мария Рашкова

Даниела Владова

Христина Маринова

Антоанета Попова

Рейлин Узунова

Играта не е активна!