Спечели най-новата картонена къща от Дисплей БГ - развива въображението на детето!

Омръзнало ли ти е да се чудиш къде да прибереш всички пластмасови играчки на детето?

Включи се в играта на Радио ENERGY и Дисплей БГ и може да спечелиш най-новата картонена къща! Тя развива въображението на детето чрез сглобяване и рисуване и се прибира за секунди!

Влез във фейсбук страницата на радио ENERGY, отговори на въпроса на Дисплей БГ и още тази вечер може да зарадваш твоето дете!

Дисплей БГ създава иновативни детски играчки за българския пазар от 3 години насам. За нас е важно продуктите ни да използват традиционни методи за развитие на въображението на детето чрез рисуване, сглобяване, а не таблети и мобилни телефони. Играта е още по-забавна, когато играеш и се учиш едновременно, затова картонените играчки на Дисплей БГ могат да се използват с образователна цел. На картонената ни ракета могат да се нарисуват планетите! По този начин всяка една от играчките, които предлагаме се превръщат в мечтана играчка на всеки малчуган – оцветена и изрисувана от самия него.

За нас е изключително важно да улесняваме всеки родител максимално. Затова създадохме картонени играчки, които са лесно сгъваеми и преносими. Те са мултифункционални и изключително удобни за пренасяне и складиране- отнема секунди! Не на последно място, производството ни е съобразено с опазване на околната среда – всички продукти, които предлагаме са направени от екологичен картон.

Печеливши:
Костадин Казаков
Диди Конярска
Савина Савова
Албена Йорданова
Ралица Бояджиева 

Играта не е активна!