Спечели ваучер за 50 лева за пазаруване в хипермаркет EDEA в Мол Русе!

Официални правила

ЕДЕА Ритейл АД е българска верига за хранителни стоки, в подкрепа на родните производители. Нов бранд за българския пазар, променя изцяло представата и възприятието за пазаруване. Екип от професионалисти с богат практически опит, силна мотивация и желание за развитие, допринасят за едно уникално преживяване. Хипермаркет ЕДЕА е най-големия, иновативен и модерен магазин, който оперира на територията на МОЛ Русе в град Русе.
Mall Rousse е най-големият търговско-развлекателен център в Русенска област. Разполага с 40 000 кв.м. нетна отдаваема търговска площ, разпределена на 3 нива.

Mall Rousse предлага микс от наематели, ориентирани основно към модата с богато разнообразие от тенденции, цени и марки. В търговският център се намира първия и единствен в региона мултиплекс с 10 кинозали, което го превръща в предпочитано място за незабравими изживявания, пазаруване и изкарване на свободното време.

Mall Rousse е разположен между две от най-натоварените пътни артерии в Русе - бул. "Липник" и бул. "Потсдам", само на 5 минути път с кола от центъра на града. Намира се в един от големите жилищни квартали, в непосредствена близост до мащабния проект Business Park Rousse.

Mall Rousse има отлична транспортна достъпност с личен и обществен транспорт. Общо 8 линии на градски транспорт спират на спирките пред централния вход. Статистиката показва, че 100 000 души живеят само на 5 минути разстояние от Mall Rousse, 200 000 души се намират на 10 минути от търговския център, а 300 000 души са на половин час път, като населяват област Русе и област Гюргево в Румъния.

Клиентите на Mall Rousse обхващат широка възрастова социална категория, живеят в Русе, Русенска област и Румъния и наброяват близо 300 000 души. Благодарение на своя микс от наематели и маркетинговата програма, насочена към посетителите и удовлетворяването на техните желания и потребности, Mall Rousse създаде своя общност и lifestyle среда.

Радио ENERGY и Мол Русе ти дават възможност да спечелиш ваучер за пазаруване на стойност 50 лева от Хипермаркет ЕДЕА - най-големия, иновативен и модерен магазин в МОЛ Русе. Влез във фейсбук страницата на Радио ENERGY, отговори на въпроса на Мол Русе и всеки ден някой ще печели!

Печеливши:

3 август
Силвия Тотева, Савина Новакова, Юлфет ИБрям, Джавидан Ибрям, Мая Минчева

4 август
Валентина Тодорова, Яница Маринова, Силвия Димитрова, Марти Стефанова, Виктор Великов

5 август
Ана Керемедчиева, Вяра Костадинова, Валерий Савов, Ася Атанасова, Светла Снт,

6 август
Росица Митева, Тихомира Тодорова, Катя Иванова, Цвета Дякова, Ралица Ламбева

7 август
Рали Иванова, Красимира Минчева, Здравка Йорданова, Цанка Маркова, Иван Цонев

10 август
Юлиана Йорданова, Искра Петкова, Магдалена Илиева, Цветомира Цанева, Марияна Стойнова

11 август
Айхан Сема, Гюляй Айдован, Мариана Вуцова, Олга Георгиева, Еркут Насуф

12 август
Виктория Чакърова, Биргул Ахмед, Силвия Ангелова, Мирослав Маринов, Георги Георгиев

13 август
Маги Леонова, Ивайло Ценов, Грини Дяков, Михаил Леонов, Цвета Ценова

14 август
Минка Цонева, Полина Венкова, Моника Тодорова, Росица Колева, Радостин Тодоров

Виктор Христов, Калоян Трънков, Джавит Ибрям, Младен Тодоров, Николай Николов, Анатоли Апостолов, Силвия Великова

Официални правила

Играта не е активна!