Спечели награди от ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА И ЗООМАГАЗИН ЕЛПИДА!

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА И ЗООМАГАЗИН ЕЛПИДА

Всичко започва през 2004 г. с трима ентусиазирани млади хора в малко помещение, което с много усилия и любов е превърнато във ветеринарен кабинет.

Днес, 20 години по-късно, във фирмата  работят 23-ма души, а на площ от 250 кв. м. са разположени просторно фоайе с чакалня и рецепция, 4 зали за преглед, 2 операционни зали, рентгенологично отделение, 3 стационара. В клиниката се извършват общи и специализирани прегледи, лечение на заразни и незаразни заболявания, болнично лечение и хирургия. Правят се няколко вида профилактични и диагностични ехографски изследвания, включително ехокардиографско изследване. През 2020г разкрихме и нашият нов зоомагазин на комуникативно и удобно за клиентите място, като през същата година започна дейност и електронният ни магазин.

Особено внимание обръщаме на превантивната медицина и ранна диагностика. Клиниката разполага с добре оборудвана лаборатория за биохимични, хематологични , урологични и много други изследвания. Работят 3 обособени болнични стационара – за едри породи кучета, за дребни породи и котки, и инфекциозен такъв.

Водени от любовта към животните вложихме своите усилия, знания и опит да създадем качествени и комплексни услуги.

С нашия онлайн зоомагазин разширихме възможността си да Ви бъдем от полза.

Какви продукти ще откриете в нашия онлайн зоомагазин?

Сред нашата богата гама ще откриете суха храна за кучета и котки, консерви, лакомства, противопаразитна защита, козметика, играчки, аксесоари и много други. Разполагаме и със специален асортимент от лечебни храни за домашни любимци, които подпомагат организма при редица заболявания.

Общото между тях е, че всеки продукт е ЛИЧНО подбран от нас.

Проверяваме внимателно и винаги държим на качество и безопасност, защото за нас любовта към животните стои винаги на ПЪРВО място!

Защо да поръчате от онлайн зоомагазин Елпида?

Нашата цел е да Ви помогнем да осигурите качествен, щастлив и пълноценен живот на вашите домашни любимци.

Затова, в нашия онлайн зоомагазин Ви предоставяме винаги актуална, изчерпателна и коректна информация. В нашия блог ще откриете съветите на професионалистите – ветеринарни лекари и поведенчески експерти с дългогодишен опит. Техните знания и насоки ще Ви помогнат да създадете положителна връзка с любимците си, да разпознаете сигналите, които Ви дават и да подобрите тяхното здраве.

Извършваме БЪРЗА и навременна доставка до всяка точка на България. Всички поръчки се изпълняват в рамките от 3 до 7 работни дни след датата на заявяването им.

Най-доброто предстои!

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш подаръци за твоя домашен любимец от ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА И ЗООМАГАЗИН ЕЛПИДА! Регистрирай се, отговори на въпроса на Елпида и в петък 20 от вас ще спечелят!

Печеливши:
Вяра Владимирова
Яница Георгиева
Александра Толева
Кремена Трендафилова
Екатерина Георгиева
Живко Желязков
Елена Манчева
Даниел Витанов
Христо Иванов
Мария Божинова
Виолета Димитрова
Румяна Крачанова
Елена Толева
Тихомира Тодорова
Димитър Терзиев
Стела Петрова
Павлина Колева
Мила Шекерова
Никола Топалов
Габриела Димова

Играта не е активна!