Спечели 1 опаковка Флудрекс® имуно бустер и чадър в атрактивен лилав цвят

БЪДИ ПОДГОТВЕН С ФЛУДРЕКС® ИМУНО БУСТЕР - СИЛНА ДОЗА ИМУНИТЕТ В ТОЧНОТО ВРЕМЕ!

СПЕЧЕЛИ 1 ОПАКОВКА ФЛУДРЕКС® ИМУНО БУСТЕР И ЧАДЪР В АТРАКТИВЕН ЛИЛАВ ЦВЯТ ВСЕКИ ДЕН!

ФЛУДРЕКС® ИМУНО БУСТЕР е иновативен продукт в растителни капсули, създаден в подкрепа на имунната система.

ФЛУДРЕКС® ИМУНО БУСТЕР е мощен имуномодулатор със силни антиоксидантни свойства, който подпомага функциите на имунната и дихателната система, притежава общоукрепващо и тонизиращо действие.

Какво съдържа ФЛУДРЕКС® ИМУНО БУСТЕР?

Съставът на продукта комбинира стандартизирани растителни екстракти с витамин С и минералa цинк, отлично съчетани за постигането на оптимален ефект:

  • Ехинацея пурпурея – 140 mg

Eкстрактът от ехинацея действа имуномодулиращо като стимулира производството на бели кръвни клетки в организма и повишава образуването на Т-лимфоцити, насочени към борбата с инфекциите. Съдържа полезните за организма фенолни съединения, флавоноиди, полизахариди, инулин, бетанин и фитостероли;

  • Черен бъз -  120 mg

Eкстрактът от черен бъз е богат на антиоксиданти (антоцианини, флавоноиди и витамин С), които спомагат за унищожаването на свободните радикали в организма. Стимулира освобождаването на определени цитокини от клетките, което подпомага повишаването на ефективността на имунната система. Действа благоприятно и подобрява качеството на съня;

  • Цинк – 5 mg

Цинкът е основен минерал, който допринася за поддържането на здрава имунна система като защитава клетките от оксидативен стрес;

  • Витамин С – 100 mg

Витамин С има широк спектър от метаболитни функции и съществено повишава клетъчния имунитет. Спомага за защита от оксидативни свободни радикали. Поддържа някои от най-важните клетки за имунната система - естествени клетки убийци (NK), които елиминират вирусните инфекции. Витамин С допринася за поддържането на нормалната функция на имунната система и за намаляването на чувството на отпадналост и умора.

Какъв е препоръчителният дневен прием на ФЛУДРЕКС® ИМУНО БУСТЕР?

Препоръчва се да се приема два пъти по една капсула (екв. на 280 mg Ехинацея пурпурея, 240 mg Черен бъз, 10 mg Цинк, 200 mg Витамин С), в продължение на 10 дни, почивка- 20 дни.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

ФЛУДРЕКС® ИМУНО БУСТЕР спомага за:

  • Поддържане на функциите на имунната и дихателната система
  • Предпазване от настинка и грип
  • Насърчаване на естествените защитни механизми

НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА ПРОДУКТА >>>ТУК

Включи се в играта на Радио ENERGY и ФЛУДРЕКС® ИМУНО БУСТЕР и може да спечелиш 1 опаковка ФЛУДРЕКС® ИМУНО БУСТЕР и чадър в атрактивен лилав цвят. Регистрирай се, отговори на дневния въпрос на ФЛУДРЕКС® ИМУНО БУСТЕР  и всеки ден някой ще печели!

ПЕЧЕЛИВШИ:

Нели Мазгалова
Моника Раева
Любомир Вълчев
Владимир Любенов
Меглена Йоцова
Мина Боюклиева
Цветомир Ботев
Ния Иванова
Елена Петкова

Играта не е активна!