Спечели ФЛУДРЕКС® ИМУНО БУСТЕР за тримесечен курс за подсилване на имунитета!

Бъди подготвен със силна доза имунитет в точното време! СПЕЧЕЛИ 3 опаковки ФЛУДРЕКС® ИМУНО БУСТЕР! Достатъчно количество за тримесечен курс за подсилване на имунитета!

ФЛУДРЕКС® ИМУНО БУСТЕР е иновативен продукт в растителни капсули, създаден в подкрепа на имунната система.

ФЛУДРЕКС® ИМУНО БУСТЕР е мощен имуномодулатор със силни антиоксидантни свойства, който подпомага функциите на имунната и дихателната система, притежава общоукрепващо и тонизиращо действие.

Съставът на продукта комбинира стандартизирани растителни екстракти с витамин С и минералът цинк, отлично съчетани за постигането на оптимален ефект:

- Ехинацея пурпурея – екстрактът от ехинацея действа имуномодулиращо като стимулира производството на бели кръвни клетки в организма и повишава образуването на Т-лимфоцити, насочени към борбата с инфекциите. Съдържа полезните за организма фенолни съединения, флавоноиди, полизахариди, инулин, бетанин и фитостероли;

- Черен бъз - екстрактът е богат на антиоксиданти (антоцианини, флавоноиди и витамин С), които спомагат за унищожаването на свободните радикали в организма. Стимулира освобождаването на определени цитокини от клетките, което подпомага повишаването на ефективността на имунната система. Действа благоприятно и подобрява качеството на съня;

- Цинк – основен минерал, който допринася за поддържането на здрава имунна система като защитава клетките от оксидативен стрес;

- Витамин С – има широк спектър от метаболитни функции и съществено повишава клетъчния имунитет. Спомага за защита от оксидативни свободни радикали. Поддържа някои от най-важните клетки за имунната система - естествени клетки убийци (NK), които елиминират вирусните инфекции. Витамин С допринася за поддържането на нормалната функция на имунната система и за намаляването на чувството на отпадналост и умора.

Какво съдържа ФЛУДРЕКС® ИМУНО БУСТЕР?

Какъв е препоръчителният дневен прием на ФЛУДРЕКС® ИМУНО БУСТЕР?

Препоръчва се да се приема два пъти по една капсула (екв. на 280 mg Ехинацея пурпурея, 240 mg Черен бъз, 10 mg Цинк, 200 mg Витамин С), в продължение на 10 дни, почивка- 20 дни.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Включи се в играта на Радио ENERGY и ФЛУДРЕКС® ИМУНО БУСТЕР и можеш да спечелиш 3 кутии, достатъчно количество за тримесечен курс за подсилване на имунитета. Отговори на дневния въпрос на ФЛУДРЕКС® ИМУНО БУСТЕР във фейсбук страницата на Радио ENERGY и всеки ден някой ще печели!

Печеливши:

Явор Христов 

Ирина Христова

Мартин Иванов

Кристина Станимирова

Владислав Николов

Играта не е активна!