Спечели обезпаразитяване за кучето си с Frontline Tri-Act за цели 3 месеца!

Знаете ли, че е важно да започнете да обезпаразитявате кучето си не едва когато видите паразити върху него, а още в началото на сезона на паразитите – обикновено още от ранна пролет.

Трябва да третирате кучето си превантивно срещу бълхи, кърлежи и летящи насекоми, за да предотвратите предаването на заболяванията, които те могат да носят, както и да предпазите дома си от нашествието на бълхи.

Кърлежите са преносители на бабезиоза, Лаймска болест, ерлихиоза и анаплазмоза.

Бълхите могат да причинят тежък алергичен дерматит, вследствие на разчесванията след техните ухапвания или да пренесат яйца на тения на вашето куче, ако то изяде заразена бълха при почистването на козината си.

Комарите могат също да пренесат болести на кучето Ви. В Европа най-опасното такова заболяване е Дирофилариозата или сърдечния червей.

Пясъчните мухи могат да пренесат Лайшманиоза, сериозно и потенциално фатално заболяване при кучета, което присъства във всички средиземноморски региони, както и в южните части и черноморското крайбрежие на България.

Тези заболявания могат да доведат до различни симптоми като треска, летаргия, анемия, загуба на тегло и някои дори могат да бъдат фатални.

Някои противопаразитни препарати предпазват вашето куче от бълхи и кърлежи, но някои от тях освен това и отблъскват кърлежите и летящи насекоми, така че да не ухапят кучето ви.

Особено важно е да ползвате такъв тип продукти, когато ви предстои почивка на морския бряг или екскурзия с кучето в планината, където комарите и кърлежите са в изобилие.

Без значение какви са вашите планове, FRONTLINE TRI-ACT® е тук, за да защити вашето куче – навсякъде, където и да го заведете.

FRONTLINE TRI-ACT® осигурява изключително силна защита за кучета в уникална 3 в 1 формула, която убива бързо бълхи, кърлежи и летящи насекоми.

FRONTLINE TRI-ACT® отблъсква и елиминира кърлежи, комари, хапещи мухи и пясъчни мухи и подпомага контрола на заразяването с акари Sarcoptes (ушна краста).

Той убива бълхите, преди да могат да снесат яйца, предотвратявайки заразяването с бълхи и на вашия дом.

FRONTLINE TRI-ACT® започва да убива бълхите само след пет минути, а кърлежите само след 1 час от контакта им с препарата и предотвратява бъдещи опаразитявания.

Едно приложение на FRONTLINE TRI-ACT® защитава вашето куче за цели 30 дни. Формулата му работи в ден 30, така както в и ден 1.

FRONTLINE TRI-ACT® е водоустойчив, което позволява на кучето ви да се наслаждава на къпането и плуването (необходимо е само да изчакате 48 часа след приложението).

Вашето куче е вашият N1 партньор в приключенията – вземете ги навсякъде с FRONTLINE TRI-ACT®, от марка N1 в контрола на бълхи и кърлежи.*

Научи повече на www.frontline.bg

Включи се в играта на Радио ENERGY и FRONTLINE TRI-ACT® и може да спечелиш обезпаразитяване за кучето си с Frontline Tri-Act за цели 3 месеца! Регистрирай се с верен отговор на въпроса и всеки ден някой ще печели!

Играта не е активна!