Здрави венци за хубава усмивка! СПЕЧЕЛИ продукти на GENGIGEL на стойност 60 лева!

Здрави венци за хубава усмивка

“Здравите венци не кървят. Никога. Може да отхапеш ябълка, да миеш зъбите си, зъболекаря да ти взема зъбен отпечатък и пак да няма кървене от венците ти.” подчертава известния виенски стоматолог, Асист.проф. Солар, DMD, PhD. Кървенето е знак за заболяване на венците и трябва да се лекува възможно най-скоро.

Gengigel с хиалуронова киселина от 15 години е водещ продукт при лечението на заболявания на венците в повече от 85 страни по света. Клиничните проучвания потвърждават ефикасността на Gengigel при различни показания: гингивит, хроничен пародонтит, афти, орални язви и дентални импланти.  Gengigel е регистрирано медицински изделие, произвеждано в Милано, Италия и се предлага в различни форми, всяка от които е специално предназначена за специфична нужда, подходящ и за бебета!

Gengigel® Гел, Спрей и Хидрогел Вода за уста ефективно:

  • Намаляват кървенето
  • Облекчават болката
  • Лекуват наранявания на венците и афти
  • Намаляват отока
  • Защитават лигавицата от инфекции

Gengigel® Гел: това е водещ продукт, който е най-подходящ при афти и при начален етап на лечение на пародонтит, когато симптомите са свързани с известен дискомфорт.

Gengigel Първи зъбки – За спокойни нощи и безгрижни дни.

Gengigel Първи зъбки е ефективен при никнене на млечните зъбки. Това е гел за уста, който прилепва върху венците за дълго време, като образува невидим, гъвкав, устойчив филм, който играе ефективна защита и предоставя облекчение както за децата, така и за родителите:  

  • Намалява болката и отока на венците, при никнене на млечните зъби
  • Подобрява качеството на съня

Gengigel Първи зъбки е без локален анестетик, алкохол, оцветители и захар. Не съдържа изкуствени ароматизатори, глутен, лактоза, парабени, SLS или OMG.

За повече информация посетете www.gengigel.bg

Можете да купите Gengigel продуктите от аптеката или при Вашия зъболекар. 

Включи се в играта на Радио ENERGY и Gengigel и може да спечелиш селекция от продукти на Gengigel на стойност 60 лева. Отговори на дневния въпрос на Gengigel във фейсбук страницата на Радио ENERGY и всеки ден някой ще печели!

Печеливши:
15 юни - Светла Атанасова
16 юни - Христина Иванова
17 юни - Илияна Цветанова
18 юни - Джон Антонио
19 юни - Светослав Савов

Играта не е активна!