Grohe България става на 15 години и раздава подаръци!

Никой не обича да губи време в нагласянето на точната температура на водата под душа. А още по-неприятни са резките промени в температурата на водата, докато сте под душа.

Термостатната технология оставя това в миналото! Термостатните смесители ви позволяват предварително да зададете предпочитаната от вас температура на водата. Всеки път, когато стартирате смесителя, той сам ще регулира дебита на топлата и студената вода, за да осигури желаната температура и да я поддържа постоянна през цялото време на къпане, като компенсира промените в налягането на топло и студено водоподаване.

По този начин термостатните смесители ви осигуряват сигурност в банята.

Включи се в седмичната ни игра, последвай GROHE Bulgaria във Facebook, регистрирай се, отговори на въпроса и може да спечелиш Термостат за душ GRT 500. Във вторник, четвъртък и петък ще изтеглим по един печеливш.

Бъдете активни! Спечелилите ще се радват на постоянна температура през цялото време, докато взимат душ, на истинско удоволствие от водата. А благодарение на технологията GROHE EcoJoy ще може да намалят и разхода на вода.

GROHE e световен лидер в производството на цялостно обзавеждане за баня, кухненски смесители, мивки и санитарни системи. Основните ценности, отъждествяващи марката са иновативни технологии, високо качество, ненадминат дизайн и устойчиво развитие.

Само през последните десет години успехът на GROHE бе потвърден от повече от 300 дизайнерски и иновационни награди, както и поставянето на марката в класации като „Germany’s most sustainable large brands“. Списание Fortune® поставя GROHE в престижната класация Топ 50 компании, които „Ще променят Света“ .

Последвай GROHE във Facebook - ТУК!

Печеливши:

Александър Каймаканов

Лора Манова-Джекова

Ялдъз Арабаджиева

Играта не е активна!