Спечели 2 бутилки вино KABILE от Вила Ямбол

Всеки ден от 16 до 20 октомври Радио ENERGY и вино KABILE ти дават възможност да спечелиш 2 бутилки вино KABILE от Вила Ямбол.

Ако си над 18-годишна възраст, можеш да участваш в играта на вино KABILE, като се регистрираш по-долу и отговориш на дневния въпрос. Всеки ден можеш да спечелиш 2 бутилки KABILE от Вила Ямбол.

Серията вина KABILE е кръстена на античния тракийски град Кабиле, който се намира само на няколко километра от винарната. Вината са създадени с вдъхновение от традициите на траките във винопроизводството по нашите земи. Легендата разказва, че точно в древния град Кабиле е бил създаден печат с лика на богинята Кибела, който доказвал произхода на всяка амфора с вино от областта. А на етикета на вината KABILE е изобразена именно богинята Кибела.

Те са направени от екипа на една от най-старите и обичани родни изби – „Вила Ямбол“.  С близо 100-годишната си история винарната преразказва дълбокото наследство във винопроизводството у нас. „Вила Ямбол“ се гордее, че управлява над 10 000 декара  лозя, а марката ѝ KABILE е сред най-награждаваните на международни конкурси.


Печеливши:

Василена Димитрова

Кирил Господинов

Кремена Виткова

Димитър Николов

Симеон Гръдев

Играта не е активна!