Спечели 2 бутилки вино KABILE от Вила Ямбол!

Всеки ден от 20 до 24 март Радио ENERGY и вино KABILE ти дават възможност да спечелиш 2 бутилки вино KABILE от Вила Ямбол.

Ако си над 18 годишна възраст, можеш да участваш в играта на вино KABILE, като се регистрираш по-долу и отговориш на дневния въпрос. Всеки ден можеш да спечелиш 2 бутилки KABILE от Вила Ямбол.

Серията вина KABILE е кръстена на античния тракийски град Кабиле, който се намира само на няколко километра от винарната. Вината са създадени с вдъхновение от традициите на траките във винопроизводството по нашите земи. Легендата разказва, че точно в древния град Кабиле е бил създаден печат с лика на богинята Кибела, който доказвал произхода на всяка амфора с вино от областта. А на етикета на вината KABILE е изобразена именно богинята Кибела.

Те са направени от екипа на една от най-старите и обичани родни изби – Вила Ямбол.  С близо 100-годишната си история винарната преразказва дълбокото наследство във винопроизводството у нас. Вила Ямбол се гордее, че управлява над 10 000 декара  лозя, а марката й KABILE е сред най-награждаваните на международни конкурси.

 

Играта не е активна!